SPZ, neboli určitě náhoda :)
SPZ, neboli určitě náhoda :)
Zajímalo by mě jak je to s "V.I.P." SPZkama... Jak se nato díváte ? Je mě jasný že to není náhoda, spíš mám dotaz jestil je to služba čistě přes známý nebo se to dá za nějakou peněžní taxu kupovat normálně? Popřípadě jak se nato například díváte Tweety, Horisi... apod prostě jak to vidí policajti.. Co se tady v Brně říkává tak, že se značkou typu 9999 je člověk vysmátej a policajti na něj moc nekoukaj.. je to tak ? nebo je to uplnej bullshit ?:)
To je takový to téma na to...
Značky vydává oddělení evidence vozidel dopravního odboru magistrátu/obce s rozšířenou pravomocí.
PČR s tím nemá co do činění.
Jasně, že tam jedou podpultovky a individuální výběry, tu něco do kapsy atd.
Známej coby komisař odboru tam přišel, ani nic extra nechtěl a paní mu rovnou dala něco jako 90-90 se slovy "..lepší už tu teď nemám..".
Kdyby ovšem řekl dopředu, popř. něco přihodil, mohla být i nějaká 80-08.
Kusy jako 00-0x jsou skutečně zhusta vyhrazeny, ať už za důležitost, služby, nebo třeba i pár tisíc...
To je jen příklad jedný hnusný špinavý díry na soutoku několika řek s pivovarem u křižovatky.
Jak to funguje jinde, popsal třeba D-Fens.
-----------
Dle mýho názoru je nejlepší mít značku naprosto nenápadnou, poměrně špatně se pamatující.
Ono to v některých případech s těma "pěknýma" může být na obtíž...

Značky vydává oddělení evidence vozidel dopravního odboru magistrátu/obce s rozšířenou pravomocí.
PČR s tím nemá co do činění.
Jasně, že tam jedou podpultovky a individuální výběry, tu něco do kapsy atd.
Známej coby komisař odboru tam přišel, ani nic extra nechtěl a paní mu rovnou dala něco jako 90-90 se slovy "..lepší už tu teď nemám..".
Kdyby ovšem řekl dopředu, popř. něco přihodil, mohla být i nějaká 80-08.
Kusy jako 00-0x jsou skutečně zhusta vyhrazeny, ať už za důležitost, služby, nebo třeba i pár tisíc...
To je jen příklad jedný hnusný špinavý díry na soutoku několika řek s pivovarem u křižovatky.
Jak to funguje jinde, popsal třeba D-Fens.
-----------
Dle mýho názoru je nejlepší mít značku naprosto nenápadnou, poměrně špatně se pamatující.
Ono to v některých případech s těma "pěknýma" může být na obtíž...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no ja zdedil po otci auto a s nim i tzv VIP značku - tatik se s tema zenskyma na urade vzdycky nejak dohodne... ale zadne uplatky tak maximalne slivovicu nebo tak, proste jen slusnost. no a co se tyce policajtu tak je jim jedno jakou mam znacku, stavi mne normalne, jen kdyz ji pak opisujou do pokuty tak rijai hmm pekna znacka.... a jednou kdyz sem platil a parkovani na MP BRNO tak se me pal ten policajt u okinka estli mam nejake zname u policie
(to sice mam, ale ti v tom nehrajou fakt roli...)

- Radek_750iA
kez uz by u nas bylo to co napriklad v nemecku..... tam ti za par euro udelaji znacku podle prani.....takhle jsem musel treba na 5850 cekat az do novy serie a na 0335 cekam uz 7mesicu 

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- Spooky-0987
10 tisic na rok sem slysel v Piestanech na sraze...duska píše:Kdyz uz jsme u toho, kolik to stoji? Vzdy sme kolem ceny spekulovali a tak by me to velice zajimalo. dikyMax-Max píše:na slovensku no problemo jakou chces a legalne... treba KE MAX 01
nekde na netu sem videl odkaz jak je to v kterych zemich , kolik to stoji a na jak dlouho to je .

Re: SPZ, neboli určitě náhoda :)
No mě osobně V.I.P značky nevadí .... Připouštím, že jsem vždy nějakou pěknou R.Z taky chtěl, bohužel na mě žádná nevyšla...Ladron píše:Zajímalo by mě jak je to s "V.I.P." SPZkama... Jak se nato díváte ? Je mě jasný že to není náhoda, spíš mám dotaz jestil je to služba čistě přes známý nebo se to dá za nějakou peněžní taxu kupovat normálně? Popřípadě jak se nato například díváte Tweety, Horisi... apod prostě jak to vidí policajti.. Co se tady v Brně říkává tak, že se značkou typu 9999 je člověk vysmátej a policajti na něj moc nekoukaj.. je to tak ? nebo je to uplnej bullshit ?:)

Z profesní stránky si při dopr. kontrole občas neodpustím poznámku k řidiči, zda na něj ta pěkná R.Z. vyšla .....

Toť k tématu .......

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jedna SPZ stoji 5000, jelikoz ale musis mit obe stejny, tak na karu je to 10000. neni to na rok, ale na furt, resp dokud se nezmeni SPZ po prodeji.GeorgosAc píše:10 tisic na rok sem slysel v Piestanech na sraze...duska píše:Kdyz uz jsme u toho, kolik to stoji? Vzdy sme kolem ceny spekulovali a tak by me to velice zajimalo. dikyMax-Max píše:na slovensku no problemo jakou chces a legalne... treba KE MAX 01
nekde na netu sem videl odkaz jak je to v kterych zemich , kolik to stoji a na jak dlouho to je .
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
buďme realistéhoris píše: Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu....
"spíš má na značku, má i na úplatky"

E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT

I tak někdy ..... Když nezaplatí Policii stát, zaplatí ji řidiči ..... Jako všude jinde ve světěModestyna píše:buďme realistéhoris píše: Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu....
"spíš má na značku, má i na úplatky"
![]()
![]()

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

otec dostal na vektru kdysi 77-33 nebo tak nějak nahodou to se divila i firma co zařizovala cely prodej včetně značek že jim to nedali ani za nic.
ty značky 00-30 jsou fakt luxus
taky jsem chtěl na uřadě nějakou pěknou když jsem kupoval auto ale bylo mi řečeno že když je auto z Prahy tak zustava stejna značka
ty značky 00-30 jsou fakt luxus

taky jsem chtěl na uřadě nějakou pěknou když jsem kupoval auto ale bylo mi řečeno že když je auto z Prahy tak zustava stejna značka

- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Já sice nemám protekční SPZku ale líbí se mi,že mě nic nestála, úřednice mi dala vybrat z několika značek.. na 5er mám značku 0073 (73 je můj rok narození) a na 6er mám 9998,což je pěkné číslo..

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
- ***Apollo***
panove nechte si to na jindy a nekam jinam a ohledne tech SPZ meli jsme stesti na znacku typu 8766 a to jeste tenkrat tatikovi nedoslo ze kdyz pousti toho chlapa pred sebe (chtel mit dvojcisli) tak se tim pripravuje o 8765 a to prosim bez nejakych uplatku ci zamlouvani je to take o tom jak mas stesti teda pokud nechces v prubehu vysilani serialu M.A.S.H znacku xxx 4077
Ano, horisi, opravdu by v policejních jednotkách nuly být neměly.horis píše: Já třeba vím 100 %, že tam by tě nevzali. Tam se totiž NULY neberou a s tebou by opravdu nikdo nechtěl sloužit, protože pro slabé nuly tam není místo,...
Ale trocha faktů:
I.
Jede vláček rychlíček, tři policisté z oddělení doprovodu vlaků coby hlídka v něm.
Jeden spí po noci probdělé, hracích automatů plné (ročník 1973, nadstrážmistr), druhý zcela ponořen do hry na jeho novém mobilu (1983, strážmistr).
Jen ten třetí (1966, nadstrážmistr a kdysi podpraporčík) dává pozor, v které že stanici to rychlíček vlastně je.
Z tříčlené hlídky je tedy akceschopný pouze jeden, jak se ukáže, když jakási dvojice čokoopic podezřele rychle vystupuje na druhou stranu, než je nástupiště.
Jediný bdělý (1966) zasahuje a jednu čokoopici chytá.
Pozn.: Velitel hlídky byl nadstrážmistr ročník 1973....

--------
II.
Dvoučlenná hlídka nastupuje službu a má doprovázet rychlík z Pivovarova do Valdštejnova, odjezd 6:08. Chlapci (1978, 1984) se nějak zakecají u stánku s buřty s vysoce atraktivní prodavačkou (zrzavá pipina, 1988) a rychlíček do Valdštejnova jim ujede.
Neví, co s tím, veliteli volat nechtějí.
Vymyslí to chytře - sednou na vláček, co jede jiným směrem, třeba do Brodu a dokodrcají se tam. Na zpáteční cestě se setkají s hlídkou, která měla ten den směr Brod a hrají překvapené vykulence, jak že si to jen mohli splést

--------
III.
Dva fungl noví strážmistři fasují věci.
Uloží si je do soukromého auta, ale než si vyřídí nějaký ten výběr peněz v bankomatu, věci jsou fuč.
Lamy zapoměly zamknou vůz...

--------
Ba ne, horisi, i k PČR se nuly berou.
A bude hůř.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
takze ja mam relativne hezky znacky na vsech svych autech co jsem za posledni dobu mel a stalo me to vzdycky jen bonbosku u znamy mel sem 1U2 4884, 2U2 8855 ale ted uz toho na vyber moc nebylo, mam "jen " 4U1 9091ale fak hezky znacky jako 7777 co tu u nas jezdi na tuaregovi stali 50000kc,ale zase kdyz sem delal na mycce, tak je docela zajimavy pozorovat fakt fajnovou karu jako treba cayena nebo ferarri 355 a na nich uplne obyc znacky, majitel mi pak rikal, ze prave tohle ted zacina bejt "IN" mit karu a na ni obyc cisla,a urcite to nebylo, ze by nemel kontakty, nebo penize
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi