SAMOSFOR
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Asi taky záleží na jaký auto.. ceny jsou zhruba od 2-6tis.. 

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty demente zelenej, az se naucis cist a prestanes delat povyk, tak si vsimni bud tak hodnej ze kluk to tak nazval sam. A pokud nerozumis srande, zalez na oddeleni a srovnej si spisy, at te muze nacelnik pochvalit.horis píše:.. a já pořád myslel, že je to samosvorMax-Max píše:samosfor je rovnako vzacna vec jako samoskvorA on to je nakonec samosfor
Za chvilku z toho udělá chytrolín semafor a je vymalováno
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Nechápeš policejní ostroftip?Max-Max píše:ty demente zelenej, az se naucis cist a prestanes delat povyk, tak si vsimni bud tak hodnej ze kluk to tak nazval sam. A pokud nerozumis srande, zalez na oddeleni a srovnej si spisy, at te muze nacelnik pochvalit.horis píše:.. a já pořád myslel, že je to samosvorMax-Max píše:samosfor je rovnako vzacna vec jako samoskvorA on to je nakonec samosfor

Na strážnici se takhle dovedou bavit celý noci a když to někdo nepobere tak ho trošku pošimraj a taky jde na ubytovnu s pocitem že si to zas dobře odsloužil

E36 323i coupé
Néé, Maxíčku, neubliž mi, už teď mám strach a to nejsme ani na Dálném východěMax-Max píše:ty demente zelenej, az se naucis cist a prestanes delat povyk, tak si vsimni bud tak hodnej ze kluk to tak nazval sam. A pokud nerozumis srande, zalez na oddeleni a srovnej si spisy, at te muze nacelnik pochvalit.horis píše:.. a já pořád myslel, že je to samosvorMax-Max píše:samosfor je rovnako vzacna vec jako samoskvorA on to je nakonec samosfor

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- olda barta
2Horis: koukám, že už Vládíkovi šlapeš docela na paty...horis píše: Néé, Maxíčku, neubliž mi, už teď mám strach a to nejsme ani na Dálném východěNo tak nebuď nasranej, že nevíš jak se píše samasvor..... Samosfor také zní dobře
Tak si to přidej do podpisové doložky, ať to máš na očích..... I ten dement zelenej (to je jak za komančů, třeba na Dálném východě jsou jestě v zeleném...) to napíše správně, maximus nikoliv...
![]()

e36 323i coupe............
Mno ale Láďu aspoň trošku omlouvá jeho nízkej věk, tuhle jitrnici snad jen to že takováhle demence už je neléčitelnáolda barta píše:2Horis: koukám, že už Vládíkovi šlapeš docela na paty...horis píše: Néé, Maxíčku, neubliž mi, už teď mám strach a to nejsme ani na Dálném východěNo tak nebuď nasranej, že nevíš jak se píše samasvor..... Samosfor také zní dobře
Tak si to přidej do podpisové doložky, ať to máš na očích..... I ten dement zelenej (to je jak za komančů, třeba na Dálném východě jsou jestě v zeleném...) to napíše správně, maximus nikoliv...
![]()

E36 323i coupé
Re: SAMOSFOR
adrianx píše:zdar chlapi za kolik by se dal prodat samosvorny dyferak ??? je dobry nehuci je fakt dobrej kolik myslite cenu poradte dik lukas
Re: SAMOSFOR
Okolo 5000,- záleží na převodovym poměru, na tom jestli je to velkej nebo malej a na stavuadrianx píše:adrianx píše:zdar chlapi za kolik by se dal prodat samosvorny dyferak ??? je dobry nehuci je fakt dobrej kolik myslite cenu poradte dik lukas
E36 323i coupé
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz