Nemuzu nastartovat pomoc prosim!!!
Nemuzu nastartovat pomoc prosim!!!
Vcera vsechno v pohode, dneska vlezu do auta otocim klickem,starter se nejak podezrele dlouho toci a pak to naskoci,ale vynechava,dusi se, proste hruza,tak sem s tim objel blok, ale furt stejny, pak mi to chciplo. podarilo se mi to nastartovat este jednou, tak sem na to koukal, sahnul sem na kabel od svicky a dostal sem pecku jako svine. pak to zas chciplo a od ty doby sem nenastartoval, ale snazi se to, sem tam si skytne,ale nenaskoci. V nizsich otackach je to horsi. CHtel sem se zeptat, jestli je to urcite tema kabelama, protoze sou dost drahy, ale probijet by nemely. Co to este muze bejt jinyho,kdyz ne kabely? cerpadlo? Kde se da koupit ten kabel na metraz, ze bych si je udelal? jinak je to e28 520, motor M20, rok 84. Jo a este neco, kdyz to chvili bezelo jakoby na min valcu, tak najednou vytrel z vejfuku na celou ulici a chvili to jelo dobre, ale opravdu okamzik. z toho sem usoudil, ze to nepali, ale do spalovaciho prostoru to porad vstrikuje a pak to hodi jiskru a vsechno to shori naraz a to je ta rana. Je to mozny?
e28 520 rok 1984
možný to je ale mužou to být i svíčky nebo palec nebo víčko rozdělovače kable přeměř multimetrem
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Re: Nemuzu nastartovat pomoc prosim!!!
Je vlhko.honzaque píše:Vcera vsechno v pohode, dneska vlezu do auta otocim klickem,starter se nejak podezrele dlouho toci a pak to naskoci,ale vynechava,dusi se, proste hruza,tak sem s tim objel blok, ale furt stejny, pak mi to chciplo. podarilo se mi to nastartovat este jednou, tak sem na to koukal, sahnul sem na kabel od svicky a dostal sem pecku jako svine. pak to zas chciplo a od ty doby sem nenastartoval, ale snazi se to, sem tam si skytne,ale nenaskoci. V nizsich otackach je to horsi. CHtel sem se zeptat, jestli je to urcite tema kabelama, protoze sou dost drahy, ale probijet by nemely. Co to este muze bejt jinyho,kdyz ne kabely? cerpadlo? Kde se da koupit ten kabel na metraz, ze bych si je udelal? jinak je to e28 520, motor M20, rok 84. Jo a este neco, kdyz to chvili bezelo jakoby na min valcu, tak najednou vytrel z vejfuku na celou ulici a chvili to jelo dobre, ale opravdu okamzik. z toho sem usoudil, ze to nepali, ale do spalovaciho prostoru to porad vstrikuje a pak to hodi jiskru a vsechno to shori naraz a to je ta rana. Je to mozny?
VN kabely nejsou v moc dobrým stavu.