Přední sedačky (anatomy) + zadní
Přední sedačky (anatomy) + zadní
Prodám sedačky do e30 coupe
Zadní lavice je s opěrkama a skivakem - stav perfektní
Spolujezdcův anatom je bez jakýhokoliv poškození
Řidičův anatom je klasicky tržený (viz. foto)
Možno jen zadní lavici nebo komplet
Cena za komplet 3,5 tis. (pokud si je někdo odveze v sobotu nebo neděli jsou za 3 tis.)
Zadní lavice je s opěrkama a skivakem - stav perfektní
Spolujezdcův anatom je bez jakýhokoliv poškození
Řidičův anatom je klasicky tržený (viz. foto)
Možno jen zadní lavici nebo komplet
Cena za komplet 3,5 tis. (pokud si je někdo odveze v sobotu nebo neděli jsou za 3 tis.)
Naposledy upravil(a) Mikka.M5 dne 03. 10. 2009 13:44, celkem upraveno 6 x.
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
Zadní lavice
Ahoj mám dotaz zda jde zadní lavice do 4dvířka,případně jakou bysis představoval cenu?Dík
Muk
Re: Zadní lavice
Tak to vůbec netuším jestli jdou i do 4dv. to se musis zeptat treba v Pokecumuk píše:Ahoj mám dotaz zda jde zadní lavice do 4dvířka,případně jakou bysis představoval cenu?Dík

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
- Maromeer
Zadní lavice
Ta zadní lavice pasuje i do 4 dvířka. Mám taky tuhle a v pohodě. 

zadní lavice
---
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec