.. lets joy it..
BMW M3 Challenge -free pc gamesa..
BMW M3 Challenge -free pc gamesa..
...nevim jestli o tom už tady někdo psal ale tvurci games jako jsou GT Legends,GTR atd a BMW udělali zdarma stahovatelnou reklamní gamesu BMW M3 Challenge ...předchvilkou jsem to stáhnul tak ještě nevim ale mělo by to být dobře udělaná hra..jestli to někdo chcete zkusit tak stahujte třeba tady.. http://bonusweb.idnes.cz/dlstandard.htm ... llenge.exe
.. lets joy it..
.. lets joy it..
Neomlouvej se, takový keci nemám rád, že to tady byloŘezňa píše:...hm tak sorry..Ladron píše:Tohle je třetí post o této hře
...to nemělo bejt hm tak sorry jako že promiň ale hm tak sorry jako že abys ses neposral...Mikka.M5 píše:Neomlouvej se, takový keci nemám rád, že to tady byloŘezňa píše:...hm tak sorry..Ladron píše:Tohle je třetí post o této hřeTo je snad jedno, já sem to tady třeba neviděl a to sem lezu často a dlouho, tak pro přiště bych měl prozbu na rejpalý... pokud se takovej přispěvek neopakuje 2x na jedny stránce aby si keci nechaly
2 Mikka.M5: ...taky jsem to tady neviděl a jsem tady furt ale to by tu byla nuda kdyby tu nebyli rejpalove a vysiraci..zatim čus
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
No, vidím, že český jazyk má opravdu široký rozsah vyjadřovacích prostředků...
Pro všechny ostatní: našel jsem si v práci čas, stáhnul a nainstaloval tu v uvozovkách hru a mohu všem říct ať to ani nestahují, protože je to chujovina jak cyp
Pro všechny ostatní: našel jsem si v práci čas, stáhnul a nainstaloval tu v uvozovkách hru a mohu všem říct ať to ani nestahují, protože je to chujovina jak cyp

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické
další požadavky na dotaz
...musim uznat že mě to docela zklamalo..takovejch kecu na netu o tom jaka to je super hra,i par lidi mi rikalo ze je good..ale zas na druhou stranu kdyz se ti to nelibi taxi to odinstaluj..myslel jsem ze to bude neco jako Live for speed..taky jsem zkoušel hrát on-line gamesu BMW Pace ( www.bmw-pace.com ),ale na to ze mam celkem slusnej vykon a celkem slusnej prijem dat,tak to moc plynule neslo a tak me to nebavilo..Hoonnza píše:a jako o čem to je..![]()
jestly je to blbost tak to si musim stáhnout..