BMW zimní sady kol
BMW zimní sady kol
je k mání několik kompletních sad zimních kol. Tzn orig. BMW plechové disky obuté na zimních pneu, sady poklic atd... toto vše na vozy E32, E34, E36, E46, E30... ceny startují na 2500,- Kč - záleží na stavu pneu, sada poklic k sadě kol atd.. Piště své požadavky.. možno zaslat jednotlivé foto pro ty, kteří nevědí jak vypadá plechový disk s pneumatikou popřípadě zapomněli jak vypadá BMW poklice..
mel ych zájem o zimní sdau plechácu s poklicema, vzorek pokud mozno co nejlepsí, jezdim docela hodne ( cca2tis km týdně ) tak abych v pulce zimynemusel prezouvat..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
čau, měl by si tam 15ky plechy na 36ku obuté do zimních 185/65 R15? Samozdřejmě plechy by neměli být shnilé, pneu co nejlepší a poklice nepotřebuju... Vzorek kolem 8 mm je málo, chtělo by to lepší!
Jestli se něco takovýho nejdeš, prosím foto (protože si nevybavuju jak vypadá obutej plech
), typ pneu a cenovku na michal09.mail@seznam.cz.
Díky

Díky
E36 Saloon - M43B18 -> E46 Touring - M52TUB28
tak zbývá:
sada na E36/E46
original plech disky obuté Continental ContiWinter, 195/65 15R, 80% vzorku
cena 3500,- Kč
2 kusy na E34
original plech disky obuté Vredestein - letní, 205/65 15R, 90% vzorku
cena 1500,- Kč
sada plechových disků na E34 (pouze disky)
originál BMW
cena 1200,- Kč
3 kusy pneu Debica
195/65 15R 91H - zcela nové, nepoužité
cena 650,- Kč za kus
sada poklic BMW 15´na E36
cena 800,- Kč
po Praze přivezu, na dobírku neposílám, na hloupé dotazy neodpovídám, na prozvánění chudáků bez kreditu nereaguju.
Info a poptávky pouze na tel: 777 222 777.
sada na E36/E46
original plech disky obuté Continental ContiWinter, 195/65 15R, 80% vzorku
cena 3500,- Kč
2 kusy na E34
original plech disky obuté Vredestein - letní, 205/65 15R, 90% vzorku
cena 1500,- Kč
sada plechových disků na E34 (pouze disky)
originál BMW
cena 1200,- Kč
3 kusy pneu Debica
195/65 15R 91H - zcela nové, nepoužité
cena 650,- Kč za kus
sada poklic BMW 15´na E36
cena 800,- Kč
po Praze přivezu, na dobírku neposílám, na hloupé dotazy neodpovídám, na prozvánění chudáků bez kreditu nereaguju.
Info a poptávky pouze na tel: 777 222 777.
Naposledy upravil(a) eagle dne 18. 10. 2007 06:36, celkem upraveno 3 x.
bavíš se jistě o poklicích.. Další co špatně vidí co je napsáno.. a vlastně teď mě tak napadá: máš o něco zájem nebo jsi jen takovej ten inzerátovej prudil..?? Mám dojem že zatím píšu naprosto jasně co je sada a co je po kusech ale kdyžtak ti to můžu napsat ještě jako pro ty co maj problém se dojít vyčůrat.. 

...
Čus neměl bys foto té sady na e36ku?
kdyžtak na gardner.tce@seznam.cz. .....Díky moc
kdyžtak na gardner.tce@seznam.cz. .....Díky moc
BMW324D e30,BMW316i e36,BMW330xd e46
potřeboval bych jedno kolo do rezervy na Olcita,neměl bys,ale aby mělo aspon 8mm vzorek. kdyžtak sem dej foto já se kouknu a pak bys mi ho poslal poštou.Když ho necháš do150kč tak by to bylo supr,ale když bys chtěl víc tak bych ho vzal na splátky. poslal bych ti SMS ale nemám kredit.díky
BĚŽNÝ SERVIS BMW
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=64659
ok, zaběhnu za chvíli na hlavní poštu, už je pozdě a tam maj ještě do půlnoci otevřeno. Fotku ti dám do obálky a přilepim na to kolo, budeš to mít na dobírku za 15,- Kč což je desetina. Pak zaplatíš každý měsíc dalších 15,- Kč na deset měsíců. Pokud bys chtěl dát mimořádku a zaplatit to najednou, budeš to mít bez navýšení. SMS ti taky nepošlu, ty kola blbě nesou a jsem chudej a lakomej..
jo a to kolo má 25mm vzorek a je obutý na original elektronu z Mercedesa, jen jsem ho převrtal aby ti šlo na ty tři díry z Olcita..

jo a to kolo má 25mm vzorek a je obutý na original elektronu z Mercedesa, jen jsem ho převrtal aby ti šlo na ty tři díry z Olcita..

kolo přišlo a je fakt super,akorát si netrefil rozteč jak si ji převrtával,ale já to propiluju.Nevíš jestli je to kolo vyvážený?příští měsíc ti pošlu první splátku. díky
BĚŽNÝ SERVIS BMW