jj. víme kde pracuje, víme co děláMirekTD píše:Koukám, že tento topic zůstal dlouho zahrabán, takže mě moc netěší, že ho musím oprášit.
Rád bych se s vámi podělil o zkušenost se zdejším (asi už bývalým) členem Michalem Gregorem alias Michalem e34. Nerad na něho vzpomínám, je to lhář a zůstal mi něco dlužen. Vím, že to nikdy nedostanu zpátky, takže jediné, co mi zbývá, je si na něj postěžovat![]()
Michal e34, kterého jsem kdysi považoval za kamaráda, si ode mě půjčil nějaké peníze pod záminkou, že naboural firemní auto a musí ho dát rychle potají do pořádku, jinak ho šéf vyhodí. Celkem ochotně jsem mu vysázel peníze na dřevo, kamarád je přece v nouzi. Pak jsem mu čas od času zavolal, že bych je potřeboval zpátky, a do telefonu mi vždycky velmi ochotně slíbil, že se už za pár dní ozve a peníze přiveze. Jednou se dokonce ozval, ale vrátil mi jen půlku (zaplať pán bůh aspoň za to). Uplynula nějaká doba a začal jsem ho trošku nahánět, ale přestal mi zvedat telefon a nakonec zrušil tel. číslo a slehla se po něm zem. Pak jsem se zmínil kamarádovi Honzovi, jakou jsem s Michalem udělal zkušenost, a dozvěděl jsem se, že ty peníze, které jsem Michalovi půjčil, nebyly na rozbité firemní auto, ale na splacení dluhu, který měl u Honzy... Nevěřil jsem svým uším.
Uplynulo asi čtvrt roku a od nejmenovaného zdroje se mi podařilo získat Michalovo nové tel. číslo. Byl velmi překvapen, že mě slyší, ale do telefonu byl zase "velký kamarád" a hned navrhl, že se staví. A opravdu se stavil, postěžovat si na to, jak se mu nedaří a jak je úplně bez peněz (samozřejmě přijel autem)... Asi hodinu jsem mu promlouval do duše něco o tom, že sliby se mají plnit a že by neměl lhát... a chvíli jsem měl dokonce pocit, že si z toho něco vezme. Byl jsem fakt naivní, měl jsem mu spíš rozbít hubu, protože už se neukázal a zbytek peněz mi dluží dodnes.
Takže Michal Gregor, možná ještě pořád z Černošic - to je on, náš sedmilhář.

ale je pravda, že ho slyšim dost málo, na to aby ho to uživilo tak jako ostatní (nebo přes den vydělavaj miliony

Mě už ona osoba naštěstí nedluží ani korunu, a když dlužil vždy vrátil (sice ne moc nadšeně, ne v domluveny termin,ale pohrůžka násilí se jevila vždy jako dostačující argument pro vrácení sice malého - ale v te době pro mě docela velkeho obnosu.)