Ve 13hod na benzínce JET před horníma počernicema
22.9. letiště Milovice(fotky,video)
22.9. letiště Milovice(fotky,video)
Tak sme se dohodli,že se do milovic pojede 22.9. v sobotu, čas ještě upřesním...cca 12-13hod bude sraz na benzínce JET ta co je před Horníma počernicema! Na letišti budem na asfaltovým plácku... Minule jsem to sem dal na poslední chvíli, takže ti kdo chtěli minule přijet, tak doufám že teď dorazej
Hlavně plně doufám že není v tenhle den na letišti žádná akce, pokud někdo o něčem ví ať dá vědět
Těším se na vás, čau Jirka 
Naposledy upravil(a) TUŇÁK dne 23. 09. 2007 21:34, celkem upraveno 3 x.

S tim počítám! už jsem to psal i minule, stejně bych tam jel i klidně sám s partou, ale tak většinou se chce někdo přidat, protože když se pak s někym bavím o tom že jezdím celkem pravidelně tak kdyby to věděli dřív, tak se taky přidaj..o nic jinýho nejde... Mě nejde o to trhat rekor v počtu lidí co se zůčastněj...Misa píše:No spíš bude problém v tom, že je jiná akce v Dětenicích
A na Kameni ...

zas tak velký to nebude, taky radši jedu tam kam to mám blíž... dělej si tam co chcešKlakson píše:no, ještě je 22.9. Kámenno ale Milovice jsou podstaně blíž
co se tam dá vše dělat? bude nějaká RZ nebo tak něco sprinty???

aha, mylsel jsem že si třeba postavíte z kuželů nějakou trasu kterou projíždíte bokem, atd.TUŇÁK píše:zas tak velký to nebude, taky radši jedu tam kam to mám blíž... dělej si tam co chcešjá si jedu s partou zabokovat a pokecat... pokud by byl dostatek kuželů nebo něco z čeho by se dala udělat RZ tak by nebyl problém, ale většinou se pak nikomu do toho nechce
E30 325i
- Lukáš Brandejs