severní morava
severní morava
porad čekam kdopak se rozhoupe uspořádat nějaky srazík jako bylo jaro mošnov a porád nic
dokud kary nezazimujem co vy na to?

taky by mně to zajimalo hned bych jel ale potřebuju to vědět dopředu ať se podle toho zařídím
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
No mužem něco spáchat schazime se sice u globu ale tak 9 aut je to o ničem chce to něco jako mošnov nebo nějaký velky plac
a jdu do toho taky než začne ta těžká zima 

ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
Paja píše:Maly ty jsi nějaký zabržděný ne? Já už s pinkim kutíme druhé kolo v mošnově a ty tu napíšeš takový hnůj? Na to že jsi s ním každý den a hltáš každé jeho slovo tak moc v obraze nejsi!
Dejte si ještě pár dní padla pak to oznámíme. Díky

S pinkim sem docela casto a taky o nicem nevim chyba bude jinde....Malutky píše:Paja píše:Maly ty jsi nějaký zabržděný ne? Já už s pinkim kutíme druhé kolo v mošnově a ty tu napíšeš takový hnůj? Na to že jsi s ním každý den a hltáš každé jeho slovo tak moc v obraze nejsi!
Dejte si ještě pár dní padla pak to oznámíme. Díky![]()
jo dík za celkem vyčerpavajcí odpoveď příště by to mohlo jít i slušně!! jsem se jenom zeptal jestli se neco chistá myslím že nejsem sám koho to zajíma s Pinkim jsem ted delší dobu nebyl tak to nemužu vedět nejsem jasnovidec

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
- kamikaze5100
ja jsem splachovaci,takze i tak bych se smal jak pako.. kazdopadne ten dotaz byl minen z legrace,jen jsem reagoval na tebe a Paju
.
Doufam,ze se ten Mosnov bude konat v dobe,kdy bude kolem me "klid". momentalne makam jen kdyz nespim,takze bych si na sraz cas nenasel.. a rad bych videl ty vase kary,co noveho,atd. na big bmw jsem byl v mensi euforii,kdy jsem nestihl obhlidnout ani jedno auto v klidu.
Pinkimu uz jezdi ta jeho 330i ??

Doufam,ze se ten Mosnov bude konat v dobe,kdy bude kolem me "klid". momentalne makam jen kdyz nespim,takze bych si na sraz cas nenasel.. a rad bych videl ty vase kary,co noveho,atd. na big bmw jsem byl v mensi euforii,kdy jsem nestihl obhlidnout ani jedno auto v klidu.
Pinkimu uz jezdi ta jeho 330i ??
ex. BMW E30 316i
fg
ja by\ch take uvazoval nad temi koly na kabroooPaja píše:ferda píše:díval jsem se na klubové fotky a máš nové kola na té své e21, nebyly by špatné i na e30 cabrio, tam by pasovaly taky
To je fakt blbý vtip ferdisu!