No není to tak dlouho,co mě taky popadl takový amok.Seděl jsem doma u netu projížděl inzeráty a řekl si že už tu svoji třícu pustím do světa a pořídím místo ní něco většího,bude rodina atd....tak jsem si podal inzerát,vypsal jsem co a jak dal fotky a cenu 85000,--dohoda.Auto nepatří mezi top,ale po mechanické stránce a co se týče koroze tak je v dobrým stavu+origo zachovalý lak.No hleděl jsem že se mi ozvalo asi 6 zájemců.Jeden dokonce psal že má prachy na stole,že pro ni jede,že se mu cena zdá vyšší ale pokud auto bude odpovídat jeho představám tak že i připlatí

Vše ztroskotalo,když jsem přišel do garáže a autí vytáhl abych ho umyl,nějak se ve mně něco šprajclo a inzerát jsem zrušil.Je to sice pitomá M10ka,ale nevím nějak mi to auto přirostlo k srdci a ne ane se ho nabažit.To že jsi ho střelil za 55000,-nevím dle fotek a stavu to bylo trochu pod cenou,protože co jsem zjistil co se prodali za e30is nedávno u nás ve městě za přibližnou cenu....prostě byly trochu vzdáleny stavem oproti té tvojí

Takže hledej a šetři pokud chceš něco fakt slušnýho,sem tam ještě jsou.

[/quote]
Tak tomu říkám srdcař ...
Nicméně, to popisované stříbr. ISo je opravdu luxusní a cena je asi fakt podhodnocená. Jen odbočím, já v květnu scháněl BMW ( nějakou náhradu za roseknanou bývalou e30 325i), od táty jsem na auto dostal z prodeje domu asi 100 tis. No spíš jsem si je půjčil, vrátil je ale nechce, nevadí .... A fakt nikde nic nebylo. Nekecám !! A to jsem dlouho scháněl. Podmínka byla, jenom e30 325i. Nakonec jsem koupil tuhle 320i a to jen kvůli její doložené minulosti a naprosto super stavu, kdy jsem motoru odpustil i těch 30 požadovaných kw. Sehnat pěknou e30 je fakt problém. Dneska, když čekám rodinu, šel bych snad i do e34, ale zase min. 2,5
Sorry za odbočení, šlo to samo ....