no a jak jsi dopadla...máš twingoModestyna píše:no nevim, Favorita místo BMW??? Mě cpal otec Felicii![]()
![]()
"za 60tis budeš mít skvělou" no jasně, skvělou zrezlou šlupku

nemáš... to je mamušky. já ho mám jen proto, aby nestálo doma ladem... stejně by nemělo ani kde státadam320 píše:no a jak jsi dopadla...máš twingoModestyna píše:no nevim, Favorita místo BMW??? Mě cpal otec Felicii![]()
![]()
"za 60tis budeš mít skvělou" no jasně, skvělou zrezlou šlupku
A kdo tady tvrdi ze sou origo dily levny? a pokud uz musim ja neco zpravovat tak se snazim jit do origo dilu ale kdyz mi nekdo se snazi vnutit origo napr. servo nove tak ho poslu nekam protoze funkcne stejny a lůevnejsi je zdravy origo ale pouzity. Taky bych chtel videt toho blazna kterej koupi hlavu valcu na 15let staryho favce uplne novou za xx tisic ???Rotten píše:No pánové náhradní díly drahý jsou. Mluvim o originálních dílech. A kdo tvrdí že ne, ten lže, krade a do pekla se hrabe.
Cena dílů je důvod proč moje příští auto nebude BMW. Protože kdo kdy spravoval neoriginálníma dílama ví, že to jsou vesměs mrdky, ztráta peněz, práce a času to tam dávat.
Jo už si vzpomínam vlastne jsem delal go přední nápravy hned jak jsem to koupil. Jinak jsem s tím najel 40 tisíc, dvakrat to naboural, doma to opravil zadarmo a od pojistovny jsem jeste 30 000 dostal za to že me taxikař celne naboural. Fakt do toho nedávam nic navíc než je treba (olej s ol.filtrem a vyduchač s palivovým filtem a tot vse). A auto je porad po mechanické strance ve výborném stavu. Záleží jak se kdo k tomu chováadam320 píše:2:Martin Dobrodinec
hele sory ale jestli jsi za dva roky nedal do auta ani korunu nevymenil nic tak ti takhle s jistotou muzu rict ze mas bud auto co stojí v garazi jak je rok dlouhej a nebo más absolutní strep![]()
pak se neni cemu divit kdyz lidi tvrdej ze bmw jsou sráce, protoze je pak sveze nekdo s takovouhle slupkou a stojí to za prd, me stojí napr. udrzba E30 rocne 10tisic do podvozku a dalsích 10 do píčovin okolo...a to mluvim jen o tom nutnym abych nejezdil ve střepu...a výsledkem je furt zdechlá E30, tak nevim jak to deláš že máš bez investic takovou vonavku