cela hridel:

prvni valec:

druhy valec:

treti valec:

ctvrty valec:

- je to hodne spatny aa neeboo to este de? Jak jiste znale oko pozna jedna se o M40 1.8

šrot! to si neviděl ty vahadla pod vačkouMuzzy píše:cely odpoledne projizdim forum a premejslim, jestli zalozit novy tema a ted se tu objevi tohle..Tak toho vyuziju. Dneska jsem sundal ventilovy viko abych mrknul na vacku a jak strika olej. Zjistil jsem, ze olej strika vsude (i na me
) a ze na vacce sou drobny rejhy plus, hlavne na ctvrtym valci, je jakoby primo do vacky nekdo delal dulky... Nevim co si o tom mam myslet a tak se zeptam vas, snad je toho na fotkat videt dost...
![]()
cela hridel:
prvni valec:
druhy valec:
treti valec:
ctvrty valec:
- je to hodne spatny aa neeboo to este de? Jak jiste znale oko pozna jedna se o M40 1.8
http://www.szakalmetal.cz/ tam se poptej co stojí vačka, vahadla a zvedátka.Kuba318ie30 píše:Za kolik seženu vačku na 318i e30 m40? Na novou zatim nemám a potřebuju něčim jezdit do práce (318is bude přes zimu pěkně hajat)...
Jo a nevíte čim to je, že se mi všechno na m40 sere hlavně na 4. válci? (vyběhaná vačka, hydra atd) čim to je a jak tomu předcházet??? Děkuju předem za užitečný informace