tuning magazin,autosport@tuning-vse za 300kc
- olda barta
asi to tak dopadne.Paja píše:hej tohle se prodává - sakra! Já jsem toho měl tak cca 30cm vysoký sloup a dal jsem to kamarádovi který s tuningem teprve začínal -a ten to zase dá dál. Udělej někomu radost a věnuj to nějakému fakt začínajícímu tunerovi - třeba z rodiny nebo tak. Uděláš mu radost a sobě taky-
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pak udelej radost dalsimu a venuj mu taky tu svou rarohuvlada320 píše:asi to tak dopadne.Paja píše:hej tohle se prodává - sakra! Já jsem toho měl tak cca 30cm vysoký sloup a dal jsem to kamarádovi který s tuningem teprve začínal -a ten to zase dá dál. Udělej někomu radost a věnuj to nějakému fakt začínajícímu tunerovi - třeba z rodiny nebo tak. Uděláš mu radost a sobě taky-
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
hele kus lejna jsi asi jen ty. A ty casaky kdyz hodis na popelnice, tak oni si to pak pani popelari rozeberou. Tak cus ty vagino a za radu mi dekovat nemusisvlada320 píše:dej mi laskave uz pokoj ty demente.ty by jsi mel darovat svuj mozek do muzea,ikdyz ono kdyby tam vystavili kus kravskyho lejna taky by to vypadalo stejne

jdi do hajzlu.me nezajima ze jsi nejakej rasista proti tunengu nebo co.na tvuj nazor taky nikdo neni zvedavej tak si ho nech pro sebe.bez si kecat do prace svoji manzelce ale me se vyhejbej jasny.sam dobre vis ze na blbce ktery reagujou podobne jako ty jsem alergickej.mej se nazdarpkot píše:hele kus lejna jsi asi jen ty. A ty casaky kdyz hodis na popelnice, tak oni si to pak pani popelari rozeberou. Tak cus ty vagino a za radu mi dekovat nemusisvlada320 píše:dej mi laskave uz pokoj ty demente.ty by jsi mel darovat svuj mozek do muzea,ikdyz ono kdyby tam vystavili kus kravskyho lejna taky by to vypadalo stejne

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Nevim jak jsi prisel na to ze jsem rasista proti tuning casakum a uz vubec nechapu jak muzes rikat , ze mam manzelkuvlada320 píše:jdi do hajzlu.me nezajima ze jsi nejakej rasista proti tunengu nebo co.na tvuj nazor taky nikdo neni zvedavej tak si ho nech pro sebe.bez si kecat do prace svoji manzelce ale me se vyhejbej jasny.sam dobre vis ze na blbce ktery reagujou podobne jako ty jsem alergickej.mej se nazdarpkot píše:hele kus lejna jsi asi jen ty. A ty casaky kdyz hodis na popelnice, tak oni si to pak pani popelari rozeberou. Tak cus ty vagino a za radu mi dekovat nemusisvlada320 píše:dej mi laskave uz pokoj ty demente.ty by jsi mel darovat svuj mozek do muzea,ikdyz ono kdyby tam vystavili kus kravskyho lejna taky by to vypadalo stejne

Už jsi trapnej, nech už ho na pokojipkot píše:hele kus lejna jsi asi jen ty. A ty casaky kdyz hodis na popelnice, tak oni si to pak pani popelari rozeberou. Tak cus ty vagino a za radu mi dekovat nemusisvlada320 píše:dej mi laskave uz pokoj ty demente.ty by jsi mel darovat svuj mozek do muzea,ikdyz ono kdyby tam vystavili kus kravskyho lejna taky by to vypadalo stejne

Vláďo, neprodávej to, jednou to bude mít cenu. Já bych svojí sbírku časáku nedal z domu ....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

aspon je na podpal cohoris píše:Už jsi trapnej, nech už ho na pokojipkot píše:hele kus lejna jsi asi jen ty. A ty casaky kdyz hodis na popelnice, tak oni si to pak pani popelari rozeberou. Tak cus ty vagino a za radu mi dekovat nemusisvlada320 píše:dej mi laskave uz pokoj ty demente.ty by jsi mel darovat svuj mozek do muzea,ikdyz ono kdyby tam vystavili kus kravskyho lejna taky by to vypadalo stejne![]()
![]()
Pouze tady něco prodává, tak proč se mu sereš do inzerátu, chytrolíne
![]()
Vláďo, neprodávej to, jednou to bude mít cenu. Já bych svojí sbírku časáku nedal z domu ....![]()

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.