Amorální krypl - zde na foru pod přezdívkou " vladik9 "
Sral jsem se s balením balíku, jel jsem na poštu, kde mě dycky naserou a zaplatil poštovný jen proto, aby se, mnou zabalenej balík, trošku projel po republice samozřejmě za moje prachy.
Jedná se o tohoto debílka:
Jde o princip. Kvůli takovejm lidem se většina lidí obává něco posílat poštou, když to nezničej, nebo nepříjde to až za rok, tak si to adresát vůbec nepřevezme.vladik9 píše:Cau Dane,vcera jsi mi volal kvuli tomu oleji,tak ti píšu mojí adresu,dřív jsem to nestihl,ale opravdu si ho vyzvednu na poště, Vladislav Petráš
Na Podlesí 1466 KADAŇ 43201 Předem moc díky,cau
Jinak ten mrcas neměl jakejkoli omluvnej důvod pro nevyzvednutí. Volal jsem mu a ještě se dušoval že se na poště pro balík staví. Neřikal nic o tom, že mu upadla noha, hlava,...
Rád bych mu balík doručil osobně, mám to k němu jen cca 180 km, ale takovej blbeček mi nestojí za následující problémy s odklízením smradlavýho těla,...

Stydím se za to, že ho nenávidím - ani ho neznám, ani nechci. Díky za prostor k odplivnutí. Kdyžtak to moderátor může smazat, jak budete chtít.

Ale je, myslím, potřeba, aby tadyty podlidi byli na nějakým pranýři, aby nebyli další poškození.