Nokia 6131
Tenhle mám už přes rok - jsem s ním docela spokojená. Měla jsem vždycky převážně Nokie, takže přechod na tenhle byl bezproblémový. Klávesnice velmi příjemná, mechanické otvírání je po roce bez problémů. Co mi vadí - poměrně malá interní paměť. S mobilama se moc nemazlím, takže se už lehce ošoupaný. To stříbrný kolem klávesnice se vlastně lehce ošoupalo docela rychle, ale to je jen kosmetický detail
Baterka vydrží 2 - 3 dny při docela intenzivním volání v Praze (1800 MHz) a po roce drží furt stejně.
Jestli se potkáme někde na regionále, přihlaš se a mobil si můžeš si ho vyzkoušet.
Jo a ještě jeden detail - mám jeden z prvních modelů, tzn starší firmware a nefunguje mi na něm ICQ
Novější už to umí, ale jsem líná zajít si do servisu 

Baterka vydrží 2 - 3 dny při docela intenzivním volání v Praze (1800 MHz) a po roce drží furt stejně.
Jestli se potkáme někde na regionále, přihlaš se a mobil si můžeš si ho vyzkoušet.
Jo a ještě jeden detail - mám jeden z prvních modelů, tzn starší firmware a nefunguje mi na něm ICQ

E87 120dA & G07 4.0dx
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
jeden doma mame skoro rok a bez problemu
Jen ten starej origo soft co tam byl sem prehral posledni verzi
Klavesnice je opravdu cupr
Co se tyka pameti tak pri dnesnich cenach neni problem dokoupit 2GB kartu coz uz je do tohohle telefonu az az podle me...
Ale s cim sem dost nespokojenej je kvalita fotek coz ani novej soft nezachranil
o videu radeji ani nemluvim
vic hledej tady http://nokiamania.mobilmania.cz/forum/ a tady http://forum.mobilmania.cz/

Ale s cim sem dost nespokojenej je kvalita fotek coz ani novej soft nezachranil

vic hledej tady http://nokiamania.mobilmania.cz/forum/ a tady http://forum.mobilmania.cz/
maximálně doporučuju 6300KEAN píše:Me se tenhle mobil hrozne libi a je dokonale vybavenej...jen jsem prave slysel uz od vice lidi ze baterka je velice slaba uz jako nova, nechci nabijet obden, muj pozadavek je na baterku u novyho mobilu minimalne 4dny a ztohoto duvodu budu muset hledat asi jinej model
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Tam také není baterie nic moc, ono jak je to tenké....... První serie měli s bateriemi strašné problémy, hodně lidí si na to stěžovalo. Taky mě nabaví furt nabíjet ale N91 je strašnej žrout, nicméně vydržím den při plném provozu.marty87 píše:maximálně doporučuju 6300KEAN píše:Me se tenhle mobil hrozne libi a je dokonale vybavenej...jen jsem prave slysel uz od vice lidi ze baterka je velice slaba uz jako nova, nechci nabijet obden, muj pozadavek je na baterku u novyho mobilu minimalne 4dny a ztohoto duvodu budu muset hledat asi jinej model
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Semry píše:Tam také není baterie nic moc, ono jak je to tenké....... První serie měli s bateriemi strašné problémy, hodně lidí si na to stěžovalo. Taky mě nabaví furt nabíjet ale N91 je strašnej žrout, nicméně vydržím den při plném provozu.marty87 píše:maximálně doporučuju 6300KEAN píše:Me se tenhle mobil hrozne libi a je dokonale vybavenej...jen jsem prave slysel uz od vice lidi ze baterka je velice slaba uz jako nova, nechci nabijet obden, muj pozadavek je na baterku u novyho mobilu minimalne 4dny a ztohoto duvodu budu muset hledat asi jinej model
No záleží jak si naformátuješ baterku. Mě drží 4 1/2 a to ho moc nešetřím.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
no je ale uz o litr drazsi a ja bych se rad vesel do 5000Kcmarty87 píše:maximálně doporučuju 6300KEAN píše:Me se tenhle mobil hrozne libi a je dokonale vybavenej...jen jsem prave slysel uz od vice lidi ze baterka je velice slaba uz jako nova, nechci nabijet obden, muj pozadavek je na baterku u novyho mobilu minimalne 4dny a ztohoto duvodu budu muset hledat asi jinej model
formatovani akumulatoru hmmm...
to sou zase perly.
Akumulator tak muses akorat formovat. S pametovym efektem to nesouvisi. Po vyrobe se Lion a LiPol a i dalsi typy vzdy FORMUJI. Souvisi to s primarni polarizaci a tak. Pri beznem provozu se nic neformuje ani neformatuje. Harddisk je opravdu neco jineho.
Neco jineho je, kdyz se nechava vybity akumulator dlouhou dobu v klidu. Pak se muze vhodnou procedurou (pomalejsi nabijeci cykl) accu naformovat a dosahnout maximalni kapacity.
V telefonu mam puvodni Li-pol accu a pouzivam z pohledu teenageru dinosauri model N6310i. Za 5 let kapacita asi na 80% puvodni hodnoty. Tak se mi zda, ze to zadnej smejd neni. Treba jsem mel stesti
Mam 3. mobil v poradi, tak bych tu vlastne nemel mluvit.

to sou zase perly.
Akumulator tak muses akorat formovat. S pametovym efektem to nesouvisi. Po vyrobe se Lion a LiPol a i dalsi typy vzdy FORMUJI. Souvisi to s primarni polarizaci a tak. Pri beznem provozu se nic neformuje ani neformatuje. Harddisk je opravdu neco jineho.
Neco jineho je, kdyz se nechava vybity akumulator dlouhou dobu v klidu. Pak se muze vhodnou procedurou (pomalejsi nabijeci cykl) accu naformovat a dosahnout maximalni kapacity.
V telefonu mam puvodni Li-pol accu a pouzivam z pohledu teenageru dinosauri model N6310i. Za 5 let kapacita asi na 80% puvodni hodnoty. Tak se mi zda, ze to zadnej smejd neni. Treba jsem mel stesti

Mam 3. mobil v poradi, tak bych tu vlastne nemel mluvit.