KRÁDEŽE

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
castro

Příspěvek od castro » 28. 06. 2007 12:17

Paja píše:"Dalo se to přes SMS i zastavit, ale jen způsobem že po 1.zastavení už nešlo znovu nastartovat. ( to aby to nezůstalo někde v křižovatce a neměli jste z toho po nájezdu kamionu totálku ) "

Prosím o přesnější vysvětlení nějak jsem to nepochopil a napiš co přesně to bylo za alarm a kde jsi ho koupil velice mě to zajímá!

Díky za více info!
máš SZ 8)
Obrázek

Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 29. 06. 2007 15:32

ARMAN píše:libi se mi jak nekteři jsou tvrdy jak betonovej sloup ale když je něco podobneho potka tak pořadně naserou do kalhot... holt na internetu je každy superman :lol:
nejhorši je že vas nějaky mlady trotl co ještě ma vitr v hlavě poslechne a fakt to někomu uděla a pujde sedět až zčerna za to že se "pomstil" LOL

jinak super že se to tu probira dopodrobna(myslim zabezpečeni) to se hodi asi každemu z nas ;) diky Korkovi za podrobne vysvětleni :D
Nemáš za co děkovat, třicítky a báwa se prostě nemaj krást...
Co se týče toho " betonovýho " sloupu tak si myslím že nemáš pravdu, za prvé je demokracie a každý může říci cokoliv si myslí, to že za to dostane třeba přez hubu už je jiná kapitola, a za druhé : stalo se mi to a rozhodně sem neměl nasránokdyž na mě mířil kvérem ale byl sem akorát vytočenej a smutnej že sem to nestihl zmáčknout než ujel....
Ale i takový je život...
www.bmwcentrum.cz

ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!

BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.

K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10

tel. : +420 607 179 419

hajcman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hajcman » 29. 06. 2007 17:45

castro píše:Já měl na autě GSM alarm a musim říct že mi dovolil v klidu spát. Okamžitě když se něco dělo s autem, mírné naklonění, tahání za kliku, vniknutí dovnitř, byl jsem ihned informován voláním na svůj mobil...

Takže jsem věděl cca s 4vteřinovým zpožděním že se něco děje.

Dalo se to přes SMS i zastavit, ale jen způsobem že po 1.zastavení už nešlo znovu nastartovat. ( to aby to nezůstalo někde v křižovatce a neměli jste z toho po nájezdu kamionu totálku )
Castro hod tady nejake info jak to zapojit, kde co a jak, jestli se to da propojit s alarmem a td, nebo kde se da ziskat dalsi info. Urcite to bude zajimat vice lidi. Diky Hajc
BMW COUPE 318i IS E36 M43
To chce klid a kamna v sedle :-)

Obrázek

milhaus26

zlodějzmrd

Příspěvek od milhaus26 » 21. 08. 2007 08:31

dneska v noci se mi dostal nějakej zlodějzmrd do mí pětičky, zkurvil zámek u řidiče zpíčeným šroubovákem a pak mi ukradl panel od rádia a to jsem stál pod lampou, fakt jen pomáhá jim lámat ruce.
BMW e34 525TDS

Obrázek

Demostenes

Příspěvek od Demostenes » 07. 09. 2007 12:59

Dan td píše:Lokace T-Mobile není z netu zdarma - odčítá to těch 5 Kč z čísla, pod kterým jsi přihlášen v T-Zones.

A přesnost se dost liší, v Praze ( a větších městech ) je to plus mínus pár metrů, mimo Prahu klidně plus mínus kilometr a víc.

Nicméně pravdou je, že za ty peníze to nemá konkurenci :P

Za jak dlouho to vybije auto-baterku? Podle meho odhadu tak za 14dni, kdyz se nejezdi ne?

crysa

Příspěvek od crysa » 08. 09. 2007 22:54

Demostenes píše:
Dan td píše:Lokace T-Mobile není z netu zdarma - odčítá to těch 5 Kč z čísla, pod kterým jsi přihlášen v T-Zones.

A přesnost se dost liší, v Praze ( a větších městech ) je to plus mínus pár metrů, mimo Prahu klidně plus mínus kilometr a víc.

Nicméně pravdou je, že za ty peníze to nemá konkurenci :P

Za jak dlouho to vybije auto-baterku? Podle meho odhadu tak za 14dni, kdyz se nejezdi ne?
moderni nabijecky umi zastavit nabijeni kdyz to neni potreba. Spocitat se to da asi takto - normalni baterie v mobilu 750mAh vydrzi podle druhu mobilu treba i tyden a pak je potreba ji znovu nabit. Klasicka autobaterka 45Ah ti s mobilem co vydrzi tyden vystaci asi na 60 ( minus nejaky ztraty a provoz nabijecky a ostatnich sporebicu ) tydnu coz je vic jak rok, takze v klidu :P

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 08. 09. 2007 23:30

co vydrž baterky mobilu když do něj bude neustale jit šťava? vi někdo jak dlouho takhle vydrži fungovat?
Obrázek

crysa

Příspěvek od crysa » 09. 09. 2007 11:45

ARMAN píše:co vydrž baterky mobilu když do něj bude neustale jit šťava? vi někdo jak dlouho takhle vydrži fungovat?
nesmis tam dat mobil z roku 1995... jak uz jsem psal, v normalnim mobilu (uz od nokie5110) nabijecka nenabiji primo baterku ale jde to pres ridici obvod, kterej zamezi dalsimu nabijeni pokud je baterka nabita

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 09. 09. 2007 15:30

aha :oops: vali se mi tu nevyužita 3310 na kterou jsem myslel :lol: takže nic :D
Obrázek

Odpovědět