K: el. štelování sklonu světel + klakson e36

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
Odpovědět
Chimera

K: el. štelování sklonu světel + klakson e36

Příspěvek od Chimera » 03. 09. 2007 10:18

Zdravim,

potřebuju někde sehnat ten motorek, kterej šteluje sklon světel. V pravém světle mi totiž chybí (nejspíš i kabel k němu, protože jsem ho nenašel) a bez něj nejde nastavit ten sklon světel ani ručně a svítí mi to prostě hrozně. Takže kdyby to někdo měl, klidně i nefunkční tu elektriku v tom... (Z levého se mi to nepodařilo vyndat a nechci nic ulomit, takže nevim, jestli náhodou nejsou stejný jak do L tak do P světla).

Potom potřebuju klakson na e36. Mohl bych tam dát z e30, ale ten má jiný zvuk a nemá ten 36tkovej konektor, kterej já v autě mám a je škoda ho zničit a bastlit to na dráty, když to tak bejt prostě nemá.

A dále ještě dotaz. Strácí se mi brzdová kapalina a nevim odkud. Zhruba každý třetí den jí musím dolejvat a zhruba po 50. zmáčknutí spojky je to OK (nemusím odvzdušnovat - nechápu). Koukal jsem na tu gumu pod nádržkou a je OK. Všechny kola jsem měl sundaný a koukal na brzdiče a zdají se být taky OK. Nevíte náhodou, kde bych ještě mohl hledat závadu?

Chimera

dodatek

Příspěvek od Chimera » 03. 09. 2007 11:53

Jo, ještě mě napadlo, jestli by nešly vyměnit třeba jen gumičky uvnitř spojkového válce? Nebo je nedemontovatelný?? :idea:

Odpovědět