Me by zajimalo jestli byste si to dali na auto vy nebo ne?
Tak presne o tohle mi de,me to pride prave uplne stejne,kdyz mi to ten kluk nabidnul tak sem to hned zavrhnul s tim ze mi prislo jak kdybych si kupoval neco od vietnamcu,jen sem potreboval aby mi to nekdo napsal i tady,na chvily me zlakala ta nabidka to tam mit za tyhle penize a hlavne bez shaneniRadek_750iA píše:asi to napisu trochu tvrde ale, bud na to mam a dam tam origo a nebo ne a necpu tam lamino.... ja sam sem schanel M-tech II skoro rok a celkem me i stve, ze se s tema laminatovejma posledni dobou roztrhl pytel a je to ted vicemene obycejny paket....
mno nevim jestli vyresino.....Kenny píše:.......No zkusim shanet origo (uz sem zacal zejtra si jedu pro volant) a kdyz se nezadari podstatnou cast sehnat do jara,prodam coupe,koupim cabro a vyresino
A na to se schání ještě mnohem hůřRadek_750iA píše:mno nevim jestli vyresino.....Kenny píše:.......No zkusim shanet origo (uz sem zacal zejtra si jedu pro volant) a kdyz se nezadari podstatnou cast sehnat do jara,prodam coupe,koupim cabro a vyresino
pak ho zacnes shanet i na to cabro
Když drbneš obrubník, tak se ten spoiler odře i když je z plastu a základ můžeš mít jakej chceš, stejně tak stačí na hodně nízkým podvozku vzít ostře zatáčku a obrousíš ho taky.Fikux píše:Boost s tim bych tak úplně nesouhlasil ... pokud dáš dobrej základ na plast tak drobný střet s obrubníkem ten lak vydrží a to že nepoznáš rozdíl mezi origo plastama a tim sráčem bych taky netvrdil ... na první pohled lze poznat že laminát je jeden kus materiálu a ne jako origo kde máš narazník a spoiler zvlášť ... zrovna tak např. nádechy k brzdám sou origo úplně jiný než na tom laminu ... těch rozdílů je fakt dost
No to je taky faktRadek_750iA píše:mno nevim jestli vyresino.....pak ho zacnes shanet i na to cabro
Pokud to tam není už z fabriky tak je to bastlení.Fikux píše:No ono pokud za to nedáš těch 75tis. tak je všechno jenom bastlení
Si pis,furt se mi to mele v palicimarty87 píše:To cabrio ti nějak vrtá hlavou co?
Ja sem se tady o tom chtel poradit hlavne proto ze mi prisla ta nabidka zajimava,ted uz to rict muzu stejne uz je to fuc,mohl sem mit celou tu sadu bez kridla za 4800,- a vzhledem k tomu ze se chci pustit taky do celolaku tak sem nad tim uvazoval,kazdej na to ma jinej nazor,ja sem to nakonec zavrhnul.Kubax píše:Ja resim podobnej problem, na jare budu menit nejakou plecharinu, mistama se zbavovat koroze a jako tresnicku na dortu novej lak...
M-tech II jsem chtel taky, jenze inzeraty na prodej, se za posdleni rok se daly spocitat na prstech jedny ruky![]()
Takze nejspis budu delat prozatimne jen spodek z laminatu a pokud se naskytne moznost sehant original, vezmu original...kdyby novej original stal pulku, tak bych to moc neresil a po castech(aby to nebyla takova darda) ho koupil..ale 75t se mi zda fakt moc