Ne Vlado ty Toya jsou o.k. sám je mám
koupe letnich pneu?
jeste si to rozmyslim.koukal jsem ze jejich cena je okolo 1300kc za kus.to neni spatny ale porad si rikam ze ty Nankangy taky nemusej bejt spatny.docela dost lidi je chvali.tak asi zkusim ty no a kdyz budu priste kupovat novy gumy tak to bude uz snad po skole a poridim si nejaky lepci 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- olda barta
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
..hele Vláďo teďka v klidu jo?--ty když se nad sebou samým zamyslíš s tvym myšlenim, tak je to prakticky ztráta času a jde jen o to, pochlubit se právě tímto provedeným úkonem a jak po čase poznáš, tak bez výsledkuvlada320 píše: ...ja se nad sebou zamyslel,zkus to taky prosim ty nad sebou anonejdriv zacni u sebe nez zacnes nekoho soudit
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
Re: koupe letnich pneu?
od Barumek dál, ty Toya jsou dobrá volba nebo taky 31 Kumha, ale pecka jsou Yokohamy, nejen že skvěle drží ale jsou dobre i na nezpevněný povrch a netrpí tolik boulema a podobně. nejlepší byly A539, ale ty se už nedělaj.vlada320 píše:mam takovou mensi otazku.spis se nemohu rozhodnout tak bych potreboval poradit.jde jen o to ze chci koupit novy letni pneumatiky.vzadu mam Bridgestone ER30(uplne nove)a vepredu mam nejaky posrany protektory zimni.premejslel jsem ze koupim na predek Barum Bravuris ale tech se nejak bojim.sice jsou to cesky gumy ale pry je s nima problem je vyvazit a dost jsou pry hlucne.takze ty asi ne.potom me napadly Nankang ted nevim ale co za model.ty by byly taky za rozumnou cenu ale taky z nich mam trochu strach pac jsou docela neznamy(ale co jsem zaslechl tak pry to maji byt napodobeniny Yokoham).a pak jsem mel moznost koupit za 1300kc uplne nove Bridgestone ER300.o tech velice uvazuji ale ted ten dotaz.ja uz tech par mesicu klidne odjezdim na tech posranejch protektorech ale proste nevim jestli ty gumy koupit ted jeste v lete za tuhle cenu nebo jestli to mam vydrzet a koupit je az v zime na pristi rok s tim ze v zime bych je mohl treba sehnat jeste levneji.co myslite mam je koupit ted za tuhle cenu nebo by mohli byt v zime jeste levnejsi tak je koupit az v zime?a jinak mi muzete napsat i vas nazor na ty Nankang.porad mi vrtaj hlavou ale stejne asi zustanu u svejch Bridgestonek![]()
diky moc vlada
- olda barta