dostal sem info, ze je nekde v Praze vrakoviste na BMW, pry na konci nejaky dlouhy ulice, ma to pry na dvore i v nejaky hale. vic info nemam

nevi nekdo o tomto vrakovisti?
dik moc!

¨budha píše:no ono vrakovist BMW bude dost, ale otazka je jestli tam jeste obchodujou s E30 dilama...u nas je jen jeden placek a tam si dily na E30 (chladice, pruziny, okna, dvere..) cenej pekne vysoko smejdi, protoze v okoli nic podobneho neni.
ale ja vim napriklad o Slanym, byl jsem tam, neni to spatny, ale vetsinou kdyz neco shanim, tak pres forum...napriklad za chladic jsem daval 2000,- u Zikiho, pritom na foru jsou bezne za 1000.-...jenze zrovna v tu dobu kdyz jsem ho potreboval, tak nikde zadna nabidka.horis píše:¨budha píše:no ono vrakovist BMW bude dost, ale otazka je jestli tam jeste obchodujou s E30 dilama...u nas je jen jeden placek a tam si dily na E30 (chladice, pruziny, okna, dvere..) cenej pekne vysoko smejdi, protoze v okoli nic podobneho neni.
.... ale jejen nemáš tu místní a osobní znalost
Já ti pak povím kde všude v tvém okolí jsou vrakáče na BMW a možná se budeš divit
Že jsou drahý, to souhlasím. Kamarád např. kupoval na e30 všechny 4 před. světla a u OMV ( Ziki) si řekl "parchant" 500,-Kč za "talíř"
Altik, visco-spojka, ..... to je normal všude za litr, už jsem to kupoval....
Můžu jen potvrdit.Jaryn píše:Lopuchová je osvědčená,ceny taky jdou, hold když sháníš nějakou vychytávku, nebo raritu, tak to zacvakneš stejně jako jinde. Aspoň máš jistotu, že co ti tam prodaj, bude fachat, anebo Ti to férově vymění. Za dvanáct let jsem si u nich ještě nenaběhnul. Na rozdíl od vychcandírů na Harfě(vedle zmiňované sazky)