Nefungující otáčkoměr
Nefungující otáčkoměr
Nefunguje mi otáčkoměr, jenom když vypnu klíček tak po chvilce ručička o kousek povyskočí a pak zase spadne. Jinak všechno ostatní v palubce funguje. Nevíte někdo co s tím? Celkem mě to dost sere.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Nevim co ma co ma BOOST za motor, ale treba pri pouziti Motronicu je vyveden siganl pro otackomer z Motronicu. Pri poruse snimace otacek by motor nesel vubec, pac je tam hlavne pro Motronic. Ten signal je na pinu 6 RJ a ma stejnou frevenci jako zapalovani. Problem bych hledal spis v pristrojovce. Nevim jake ma BOOST moznosti, ale sel bych na to s osciloskopem.Luboš píše:To spíš snímač otáček bude KO.
I kdyby tam byl L-Jetronic, jde signál počtu otáček z ŘJ, ta si ho bere ze zapalování.Batman píše:Nevim co ma co ma BOOST za motor, ale treba pri pouziti Motronicu je vyveden siganl pro otackomer z Motronicu. Pri poruse snimace otacek by motor nesel vubec, pac je tam hlavne pro Motronic. Ten signal je na pinu 6 RJ a ma stejnou frevenci jako zapalovani. Problem bych hledal spis v pristrojovce. Nevim jake ma BOOST moznosti, ale sel bych na to s osciloskopem.Luboš píše:To spíš snímač otáček bude KO.
- jiri seidel
Předem všem moc děkuju kluci.
Pro upřesnění, mám motor m10 1.8i, ale přístrojovka tam byla s hodinama, tak jsem jí vyměnil za přístrojovku z m40 s otáčkoměrem a nefunguje to. Půjde použít ten tišťák, co je v tý s hodinama?
Pro upřesnění, mám motor m10 1.8i, ale přístrojovka tam byla s hodinama, tak jsem jí vyměnil za přístrojovku z m40 s otáčkoměrem a nefunguje to. Půjde použít ten tišťák, co je v tý s hodinama?
E30 340ic V8 6q- EX