Co je to za kabel? a dá se nastavit káblik od antény?
Co je to za kabel? a dá se nastavit káblik od antény?
Tak mám trošku více dotázků:
1. co je to za konektor? http://milhaus26.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/
2. dá se nějakým způsobem nastavit kabel od antény k rádiu? nějakej zfetovanej zloděj zmrd mi vytrhl rádio a při tom přetrhl kabel od antény. viz. odkaz u č.1
3. budou pasovat venkovní zadní kliky na předek? chtěl bych dát na přední dveře celoplastový kliky aby nebyly vidět zámky
díky za reakce
1. co je to za konektor? http://milhaus26.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/
2. dá se nějakým způsobem nastavit kabel od antény k rádiu? nějakej zfetovanej zloděj zmrd mi vytrhl rádio a při tom přetrhl kabel od antény. viz. odkaz u č.1
3. budou pasovat venkovní zadní kliky na předek? chtěl bych dát na přední dveře celoplastový kliky aby nebyly vidět zámky
díky za reakce
BMW e34 525TDS

Ahoj
1. to ti neporadím nevím co je to za konektor
2. je to trochu prasečina ale lepší než tahat nový po celým autě. Normálně z toho ořezej tu izolaci a připájej tam buď konektor a nebo konektor i s kusem kabelu podle toho jak to potřebuješ
3. Taky to mám v plánu na e34 a co jsem se tak nějak dívál v etk tak by to mělo být záměnné ale a´t poradí někdo kdo má obě kliky doma a může se podívat.
2. je to trochu prasečina ale lepší než tahat nový po celým autě. Normálně z toho ořezej tu izolaci a připájej tam buď konektor a nebo konektor i s kusem kabelu podle toho jak to potřebuješ
3. Taky to mám v plánu na e34 a co jsem se tak nějak dívál v etk tak by to mělo být záměnné ale a´t poradí někdo kdo má obě kliky doma a může se podívat.
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Tak to si děláš prdel ne? Jak si někdo může takhle zapojit hudbu v autě - To je takový problém koupit cca 15m dvojlinky - nejlépe 2x2,5mm a natáhnout ji po autě?Vlkec píše:Ahoj
Sory to je už asi u mě deformace z práce - jelikož dělám hudbu do aut nedokážu se udržet když tady někdo radí takové prasárny!
Ale když ti stačí že ti to v autě chrčí. tak ok
Nic ve zlým ale to bys chtěl anténu připojovat na dvoulinku? To jsem teda v životě neviděl? Kromě toho vím že je to prasárna ale účel to plní a je to asi nejrychlejší a ptá se jak ho nadstavit a to v tuto chvíli jinak neudělá! Udělal jsem to tak v jednom autě a vůbec jsem nepoznal nějaké zhoršení v signálu.Paja píše:Tak to si děláš prdel ne? Jak si někdo může takhle zapojit hudbu v autě - To je takový problém koupit cca 15m dvojlinky - nejlépe 2x2,5mm a natáhnout ji po autě?Vlkec píše:Ahoj
Sory to je už asi u mě deformace z práce - jelikož dělám hudbu do aut nedokážu se udržet když tady někdo radí takové prasárny!
Ale když ti stačí že ti to v autě chrčí. tak ok
Naposledy upravil(a) Vlkec dne 30. 08. 2007 15:03, celkem upraveno 1 x.
kdyby to bylo od repráku tak to napáchám bez dotazuPaja píše:Sory já jsem se přehlédl myslel jsem že mluvíte o repráku a ne anténě - omlouvám se moc moc a beru zpět - jinak na anteny se dá koupit prodloužení 10cm atd je to v elektech kde se prodávají takové ty pidisoučástky jako jsou odpory, konektory atd.
Ještě jednou sory!
BMW e34 525TDS

kliky
a nevíš či nevíte, kdo by měl doma přebytečné dvě kliky? zkusil bych to napáchat, aby to ty zlodějzmrdy trošku odlákaloVlkec píše:Ahoj
BMW e34 525TDS

když si dáš do inzerce poptávku myslím že těch klik seženeš desítky protože to není zrovna zboží který by šlo na odbyt a určitě za pár korun já koupil na E34 za 100. Ale být tebou tak maximálně přehodím kliku u spolujezdce jako to mají moderní bavci a některý jiný auta a u řidiče nechám zámek protože se ti může vybít baterka a co potom centrálem to neotevřeš jedině že by sis udělal nouzový vývod někam třeba pod blatník.
Vlkec píše:když si dáš do inzerce poptávku myslím že těch klik seženeš desítky protože to není zrovna zboží který by šlo na odbyt a určitě za pár korun já koupil na E34 za 100. Ale být tebou tak maximálně přehodím kliku u spolujezdce jako to mají moderní bavci a některý jiný auta a u řidiče nechám zámek protože se ti může vybít baterka a co potom centrálem to neotevřeš jedině že by sis udělal nouzový vývod někam třeba pod blatník.
díky za radu, ale přehodím obě kliky a baterka se mi prostě vybít nemůže
BMW e34 525TDS