Orygo BMW zesilovac

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
DR HADR

Orygo BMW zesilovac

Příspěvek od DR HADR » 27. 08. 2007 23:22

Cau potreboval bych poradit jak zapojit origo zesik Bmw je z E34 co ma nakou lepsi zvukovou vybavu ... :roll:

neni na nem nic napsany,jenom ze je to model: 65.12-8 360 238

a vedou do nej 2 konektory

(predelaval sem z origo BMW radia na jiny a kdyz sem to zapojil tak radio funguje ale repraky nehrajou...tak sem sel po dratech a nasel v boku kufru tenhle zesik .. a ze neni malej :lol: )jo je to tauring...

proto bych chtel pozadat nekoho kdo uz se stim setkal aby mi poradil jak na to.. nebo aspon stranku kde bych podle cisla toho zesiku sehnal schema ... predem diky za odpoved :wink:

Tomy 1

Příspěvek od Tomy 1 » 27. 08. 2007 23:43

Tak tohle bych také s chutí uvítal, protože tam ten zesilovač mám taky. Sice je rádio už měněný a hraje tak jak má, ale já jsem to nezapojoval, ale už takhle koupil. Ale plánuji někdy v budoucnu novější rádi, tak by se to možná mohlo hodit. :shock:
Jinak ten zesík je myslím Siemens... 8)

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo » 28. 08. 2007 06:07

můžu vám sem dát schémata zesilovače ze 7er, mělo by to být stejný, výrobce je blaupunkt. Ale v dnešní době je ten zesik už zastaralý, jsou v něm koncáky TDA 2005, já osobně jsem koncáky vyřadil a použil jen výhybky a hraje to parádně, s tím zesilovačem byl problém že když bylo rádio na minimum tak to dost šumělo, a celkový výkon tohoto zesilovače byl menší než rádia.

http://www.ukazto.com/?img=ELE-280.jpg
Kawasaki ZX-10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<<
www.volny.cz/antenysatelity

Odpovědět