no to akorat...ale myslim si ze tenhle konkretni pripad to nebyl, ten pokud jel bez svetel, tak tipuju ze jen vyjel a hned toho cloveka sejmul, jinak by ho urcite nekdo stihl upozornit.Mikka.M5 píše:Třeba to jak (ne)kontrolovali 30km/h... Hlavně na navečer a po setmění - to tam těch magorů bylo celkem dost...paveld píše:i...co asi organizatori udelali spatne?...
Mimoň zážitky
BMW 323i E36
bohužel te zklamu , že i na mensich klubovych srazech jsem zazil par jedincu co pod vlivem ridili ( a nektere znas i ty osobne )........Klakson píše:ono je tohle problem kazdeho vetsiho srazu tohodle typu, na srazu typu E30 klubu, BMW klubu, audi, VW atd by si to nikdo nedovolil, tam se vetsina lidi zna a priste by je tam nepustili

nastesti se nikomu nikdy nic nestalo..... ale tomu nezabranis a klicky u vjezdu od aut nikomu brat nemuzes a najednou dojde ke skratu jedince ( treba hadka ) a je to pak v prdeli........
moc lidi , adrenalin , emoce jeste posilnene alkoholem.....
ANO PŘIZNÁVÁM SE na Bigu sem řídil po 5 pivech....., stydím se.GeorgosAc píše:bohužel te zklamu , že i na mensich klubovych srazech jsem zazil par jedincu co pod vlivem ridili ( a nektere znas i ty osobne )........Klakson píše:ono je tohle problem kazdeho vetsiho srazu tohodle typu, na srazu typu E30 klubu, BMW klubu, audi, VW atd by si to nikdo nedovolil, tam se vetsina lidi zna a priste by je tam nepustili![]()
nastesti se nikomu nikdy nic nestalo..... ale tomu nezabranis a klicky u vjezdu od aut nikomu brat nemuzes a najednou dojde ke skratu jedince ( treba hadka ) a je to pak v prdeli........
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Lukas-e21 píše:ANO PŘIZNÁVÁM SE na Bigu sem řídil po 5 pivech....., stydím se.GeorgosAc píše:bohužel te zklamu , že i na mensich klubovych srazech jsem zazil par jedincu co pod vlivem ridili ( a nektere znas i ty osobne )........Klakson píše:ono je tohle problem kazdeho vetsiho srazu tohodle typu, na srazu typu E30 klubu, BMW klubu, audi, VW atd by si to nikdo nedovolil, tam se vetsina lidi zna a priste by je tam nepustili![]()

-
Byl jsem na dvou válkách a celkem jsem byl spokojený,ptž jsme vždy přijeli v sobotu kolem 9 a ve 3 zas jeli zpátky. Takže jsme se ožralů a tomu,co se děje večer vyhnuli. Mám na mimon dost hezkých vzpomínek,třeba z osmičky,když jeli sprint tři Ferrari 360 Modena...Celkově ty sprinty,to nemá chybu
ALe co je z toho dnes,to mě sere a už tam taky nejezdím. stává se z toho akce pro všechny,pro spoustů pepíků od vedle co má hustého fazola v tuzingu
pak se večer napije,ojede mařku a jde toho svojeho hustého fazola tůrpvat,rádoby pálit gumy a různě jinak dělat kraviny. Na to pořadatelé nestačí,to by museli být vybaveni kapesními pistolemi...
O té nehodě jsem toho moc neslyšel. ale jak zde někdo řekl,ted se to všeude rozmaže v televizi,novinách a zas budou tuneři nejhorší lidé pod sluncem.
Proto se nedivím,že už jde uroven aut co tam jezdí rapidně dolů,takly bych se o svoje auto bál.
ALe co je z toho dnes,to mě sere a už tam taky nejezdím. stává se z toho akce pro všechny,pro spoustů pepíků od vedle co má hustého fazola v tuzingu

O té nehodě jsem toho moc neslyšel. ale jak zde někdo řekl,ted se to všeude rozmaže v televizi,novinách a zas budou tuneři nejhorší lidé pod sluncem.
Proto se nedivím,že už jde uroven aut co tam jezdí rapidně dolů,takly bych se o svoje auto bál.
BMW POWER...
GeorgosAc píše:bohužel te zklamu , že i na mensich klubovych srazech jsem zazil par jedincu co pod vlivem ridili ( a nektere znas i ty osobne )........Klakson píše:ono je tohle problem kazdeho vetsiho srazu tohodle typu, na srazu typu E30 klubu, BMW klubu, audi, VW atd by si to nikdo nedovolil, tam se vetsina lidi zna a priste by je tam nepustili![]()

E30 325i
-
ne ne ne
Sic bydlím cca 20km od Mimone ale už na války taky nejezdím . . . přetížené mob. sítě , mrtě lidí (když ztratím kámoše už ho nenajdu
) , strašný kolony i na letišti , a lidi se chovaj jako hovádi. Radši si zajedu dál na něco menšího. Zlatej BIG
.

GeorgosAc píše:Lukas-e21 píše:ANO PŘIZNÁVÁM SE na Bigu sem řídil po 5 pivech....., stydím se.GeorgosAc píše: bohužel te zklamu , že i na mensich klubovych srazech jsem zazil par jedincu co pod vlivem ridili ( a nektere znas i ty osobne )........![]()
![]()
![]()
Tak priste das Booobikovi klíče od vozu
![]()
![]()
řízečku, řízečku.......
podivej se na avatar

sam sobě davat klíče.....

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Na mimoni sem byl jednou z duvodu casomiry na sprintech..
a ted z duvodu CDS.. v patek treninky, vecer sme odjeli do prima hotylku, vecere, rano krasny probuzeni bez DUCDUCDUCDUCMMMCAAAMCAAAADUC..vyspinkanej do ruzova
odjel sem si zavod a po vyhlaseni sem jel domu
takze pro me pohoda..jinak bych tam v zivote nejel 
a ted z duvodu CDS.. v patek treninky, vecer sme odjeli do prima hotylku, vecere, rano krasny probuzeni bez DUCDUCDUCDUCMMMCAAAMCAAAADUC..vyspinkanej do ruzova

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
na Mimon nejezdím tak 4 roky a do HK zrovna tak.Samej debil,kterej to umocní vytuněnou 120 nabo fáčkem.
Takže si každý rok zajedu na BMW Race Wars do německa a na BIG do Mnich. Hradiště a stačí mi to.
Takže si každý rok zajedu na BMW Race Wars do německa a na BIG do Mnich. Hradiště a stačí mi to.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
-
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja vedel, proc tam nemam jezdit...
to uz jsou Tuzing valky, sami blbecci, kteri nevedi jak se chovat...
jak bylo receno, zlaty BIG BMW - pohoda, klid, kdyz sem nechal otevrenou strechu a okna, nebal sem se, ze se neco ztrati (ikdyz se nakonec par veci ztratilo, ale porad to neni takovy brutal jako v Mimoni)

jak bylo receno, zlaty BIG BMW - pohoda, klid, kdyz sem nechal otevrenou strechu a okna, nebal sem se, ze se neco ztrati (ikdyz se nakonec par veci ztratilo, ale porad to neni takovy brutal jako v Mimoni)
letos sem byl v mimoni ale jen na jaře ...jezdím tam jen na sobotu ..a myslím že tuning se ted hodně rozšířil mezi takový rádoby tunery ..osobně znám jednoho blbečka co hrozně machruje..předvádí se tam před 15letejma klukama a myslí jakej je borec ...vidí starýho dědu co jde po přechodu a málem ho přejede a ještě mu nadá co se tu motá...tyhle lidi by vůbec neměli dostávat řidičáky ...já ještě nejsem plnoletej ale když už bych řídil na veřejný komunikaci nejezdil bych jako prase od toho jsou různý okruhy a jiný dráhy ...no a tyhle lidi co jezděj po silnici jako prasata přijedou na sraz a už to nejsou prasata ale úplný hovada...letos sem ho tam potkal na mimoni no a co jinýho ....seděl tam z nějakejma vyhulencema ...chlastali ...a když sem přecházel přez cestu málem mě přejel ...tyhle lidi se neomlouvaj sou to blbci ...organizátoři stim nemůžou nic dělat ...je to škoda...škoda že mi ted nevyšel ten Big ...
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
Na Mimon uz taky nikdy nejdeu. Prijel jsem tam v patek vecer, na tom place pro drifty to nekdo poradne rostoval. Zaparkoval jsem auto na tom travniku u stanu a sel jsem lejt. Rano v pet jsem se dopotacel k autu a chrnel do deviti. Pak jsem se koukal jak Michal s Matysem driftuji (to bylo asi nejlepsi na cele Mimoni - teda az po vodce s redbulem
) Jo jeste byly docela dobry ty jak tam jezdili s tema turbokamnama. No a pak uz jsem jel pric bylo docela vedro a koupaliste v Zakupech byla jasna volba.
Tak ze jako akce na chlastacku dobra, ale taky znacne nebezpecna, kdyz tam jezdi kazdej nalitej (to me fakt sralo). Jinak to stlao za hovno, myslim ze nekdy mene je lepe a to urcite plati o velikosti srazu.

Tak ze jako akce na chlastacku dobra, ale taky znacne nebezpecna, kdyz tam jezdi kazdej nalitej (to me fakt sralo). Jinak to stlao za hovno, myslim ze nekdy mene je lepe a to urcite plati o velikosti srazu.