V řijnu tam nastupuju do skoly...tak bych rady vedel zda se am nekdo pohybuje..a vzhledem k otmu ze se tam o auto nemusim bata tak jako na Strahove tak bych rad jezdil mazlikem a muzem dat nejakej lokalni srazik

to ti rikal kdo ze se v liberci nemusis bat o auto ? tady je takovejch corkaru ze praha je prd rpoti tomu..tady ty svine kradou a nedrzej poledne...Kubax píše:abych tam to auto vubec nasel, bo lepsim pripade abych ho nasel celybiker píše:ceho ses bal u koleji na strahove![]()
![]()
pze to co se tam obcas v noci delo bylo mimo moje chapani...
me staci vedet, jak moc se kradou triciRock-mouse píše:nevim ale auta se tu kradou mohutne jinak nas tu par je tricitkaru kdyz tak napis sz az tu budes
Takže ja jsem z Liberce 4roky jsem bydel na kolejich a neni problem. Stala mě ta všechna auta co jsem kdy měl. Teď už jsem teda na privátku ale nebal bych se. Spis byl problem ze ti ho nekdo kdo se vracel z party poblinkal nebo na nem nechal kemlimekKubax píše:me staci vedet, jak moc se kradou triciRock-mouse píše:nevim ale auta se tu kradou mohutne jinak nas tu par je tricitkaru kdyz tak napis sz az tu budes![]()
jestli mam jezdit vlastnim, nebo to nechat jako v Praglu na verejny doprave![]()
![]()
nejdriv tam budu tusim 5. zari na zapis, pak tam je nejakej mat. seminar a semstr jako takovej zacina v rijnu...
Diklukias píše:Takže ja jsem z Liberce 4roky jsem bydel na kolejich a neni problem. Stala mě ta všechna auta co jsem kdy měl. Teď už jsem teda na privátku ale nebal bych se. Spis byl problem ze ti ho nekdo kdo se vracel z party poblinkal nebo na nem nechal kemlimekKubax píše:me staci vedet, jak moc se kradou triciRock-mouse píše:nevim ale auta se tu kradou mohutne jinak nas tu par je tricitkaru kdyz tak napis sz az tu budes![]()
jestli mam jezdit vlastnim, nebo to nechat jako v Praglu na verejny doprave![]()
![]()
nejdriv tam budu tusim 5. zari na zapis, pak tam je nejakej mat. seminar a semstr jako takovej zacina v rijnu...Jinak kazde utery hraju v sku stav se -)
Sko = Sclub = Blok A odspoduKubax píše:Diklukias píše:Takže ja jsem z Liberce 4roky jsem bydel na kolejich a neni problem. Stala mě ta všechna auta co jsem kdy měl. Teď už jsem teda na privátku ale nebal bych se. Spis byl problem ze ti ho nekdo kdo se vracel z party poblinkal nebo na nem nechal kemlimekKubax píše: me staci vedet, jak moc se kradou trici![]()
![]()
nejdriv tam budu tusim 5. zari na zapis, pak tam je nejakej mat. seminar a semstr jako takovej zacina v rijnu...Jinak kazde utery hraju v sku stav se -)
![]()
v "sku", prosim preklad do lidstiny![]()