Něco nenáročného, jen že by jsme se dopoledne sjeli , pojezdili a navečer zase pádili domů...

Bylo by to takové setkání těch akčnejších jedinců, co rádi jezděj

Snad z toho pruser nebude. Fotak, zoom, vyfotit, najit a vyridit na miste.Pepper píše: Jinak já osobně jsem několikrát za těma autama co tam jezdily vyběhnul, ale než tam dojdeš , tak se ztratí v davu a samozdřejmně nikdo z okolí nic neviděl.... to už je jedno, prostě z toho koukal průser.
Ja o te mapce vim, je tam od zacatku. Naposled jsem ji videl pred mesicem, kdy jsem si ukladal datum akce. Od vjezdu primo se tam ani dostat nedalo, to bylo ok.Pepper píše: Mimochodem to kam se smí a nesmí řikal DC u vjezdu a kdybys ho náhodou přeslechl, tak na začátku této stránky je mapka s vyznačenýma zakázanýma místama. Koukni na první stránku![]()
bylo by mozne nalistovat par stranek zpet?DonFrost píše:Bylo by mozne zverejnit vysledky RZ a sprintu? Myslim, ze nejsem jediny, koho by zajimalo jak rychly byl ve srovnani s ostatnimi...
Maxi, to snad nejsi ty, tys neodpověděl : Fce "Hledat"Max-Max píše:bylo by mozne nalistovat par stranek zpet?DonFrost píše:Bylo by mozne zverejnit vysledky RZ a sprintu? Myslim, ze nejsem jediny, koho by zajimalo jak rychly byl ve srovnani s ostatnimi...![]()
big-bmw-2007-t37915,start,660.html
myslel jsem zase na tomto letištifireangel píše:S jednodenním srazíkem souhlaskdy a kde?
Tweety píše:To krásné štěňátko na kterém jsme s přítelkyní mohli oči nechat je zde : http://milo.depo9.cz/bigbmw2007/georgewolfik píše: ahoj prosímtě nemáš tam náhodou fotku mého psíka vím že si ho tam fotilo plno lidí!!!
bylo to takové malé štěnátko Jack russela teriera!
Hned na první straně dole...jestli myslíš to štěňátko co já
To jsou milovi fotky, nikoliv moje...georgewolfik píše:Tweety píše:To krásné štěňátko na kterém jsme s přítelkyní mohli oči nechat je zde : http://milo.depo9.cz/bigbmw2007/georgewolfik píše: ahoj prosímtě nemáš tam náhodou fotku mého psíka vím že si ho tam fotilo plno lidí!!!
bylo to takové malé štěnátko Jack russela teriera!
Hned na první straně dole...jestli myslíš to štěňátko co já
Jo to je on díky!!!![]()
Je to mazel!
jinak spousta krásnejch fotek máš za 1!!!!!!
sem proPepper píše:Jen mě ted napadlo, co takhle udělat třeba jednodenní srázek, kde by se jezdila RZ a možná volné sprinty??
Něco nenáročného, jen že by jsme se dopoledne sjeli , pojezdili a navečer zase pádili domů...![]()
Bylo by to takové setkání těch akčnejších jedinců, co rádi jezděj
ale to už nemám tak blýzko :-dchamuraphi píše:sem proPepper píše:Jen mě ted napadlo, co takhle udělat třeba jednodenní srázek, kde by se jezdila RZ a možná volné sprinty??
Něco nenáročného, jen že by jsme se dopoledne sjeli , pojezdili a navečer zase pádili domů...![]()
Bylo by to takové setkání těch akčnejších jedinců, co rádi jezděj![]()
pro tenhle účel by mohly postačit i Milovice,ne?
Jestli myslis toho jak mu prdla expanzni nádržka .. tak to nakonec kluci nejak pajkou zašolichali a zalepili a v pohode dojel domugeorgewolfik píše:jo ví někdo jak dopadl ten s tou 7čkovou řadou jak jsem ho táhl na laně po tom druhém sprintu jak mu prdla ta expanzní nádoba??
bodie 1 píše:Ahoj.
Chci vám všem poděkovat za to,že jste přijeli a pobyli s náma ! Díky za vaše podněty a připomínky. Každopadně už teď řešíme příští rok a máte se rozhodně na co těšít. Víme, co ještě vylepšit.
kdyby lidi byly jiny muzou koukat ve vetsi vzdalenosti a uvidi vsichni dobre. cim dal lidi jsou tim vetsi kolecko a tim vic lidi vidi.my si sedli na zidlicky za mliko a nevim uz ani kdo proste bezohledne vlezly pred nas pred mliko a poserte se...ja se radeji zdrzim komentaru na sraz jako takovy mam rad mensi spolecnocnot lidi a ne kupu lidi co se jen nekam derou a nekoukaji na ostatni..tohle mne opravdu nastvalo.aspon ze ste se za odmenu nazrali spaleny gumyBlumen_071 píše:bodie 1 píše:Ahoj.
Chci vám všem poděkovat za to,že jste přijeli a pobyli s náma ! Díky za vaše podněty a připomínky. Každopadně už teď řešíme příští rok a máte se rozhodně na co těšít. Víme, co ještě vylepšit.
napadlo me ze pri driftovaci discipline kdy tam kazdej jezdec pali gumy jak o zivot to ohrazeni drahy od divaku bylo dost podceneny a klika ze se nic nestalo.
navrhoval bych jedno mliko a za rekneme aspon dva metry dalsi, takze porad by melo mezi lidma a autem zustat ty dva metry prostoru. preci jen tam ne vsichni ukazali ze jsou panem svyho auta a mleli sebou jak nudle v bande
diky... V tech 50 strankach se to snadno schovaMax-Max píše:bylo by mozne nalistovat par stranek zpet?DonFrost píše:Bylo by mozne zverejnit vysledky RZ a sprintu? Myslim, ze nejsem jediny, koho by zajimalo jak rychly byl ve srovnani s ostatnimi...![]()
big-bmw-2007-t37915,start,660.html