BIG BMW 2007

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Pepper

Příspěvek od Pepper » 21. 08. 2007 19:58

weNTyll píše:
Pepper píše: Na závěr bych chtěl poděkovat těm lidem , kteří přes přísný zákaz jezdili po velké ranveji. Je docela dost možné, že už nás tam příště žádnou akci udělat nenechají.
Ze zadnich rad kdo potreboval odjet napr. v dobe sprintu to neslo jinak nez sprinterum v protismeru nebo velka ranwej. Proste tam po krajich nebyla zadna ulicka jak se dostat tam nebo zpet, auta staly od ranweje k ranweji.

Uz kdyz jsem jako opozdilec prijizdel, nemel jsem se jak dostat nekde dozadu abych zaparkoval, proste najednou slepa a konec.
prosimtě.... tohle nikoho neomlouvá :evil:
jde o to, že se riskuje okamžité zrušení akce ...když ses nemohl dostat dál, měl jsi někoho požádat aby ti uhnul, nebo to chcípnout a jít po svejch k moderátorovi, on by to vyhlásil :!: :!: :!:
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring :-)

Pepper

Příspěvek od Pepper » 21. 08. 2007 20:04

Klakson píše:
Pepper píše:Na závěr bych chtěl poděkovat těm lidem , kteří přes přísný zákaz jezdili po velké ranveji. Je docela dost možné, že už nás tam příště žádnou akci udělat nenechají.
třeba vás to jako pořadatele napadlo, sice by to trochu zhoršilo sledovanost kdo jel již a kolikrát sprint, ale třeba vytičit cestu zpět po trávě třeba v polovině té louky a vyznačit místa pro parkování a kde povede cesta atd... :wink: ale s lepší organizací a vyžitím na srazu jsem zatím nesetkal, co se počtu aut týče :mrgreen:

souhlasím s tomikem že klidně dvakrát do roka a klidně i víckrát :lol: by se to mohlo opakovat :wink:
po louce se vracet nelze... je nerovná, lidi by měli problém to projet....ale to se netýká toho ježdění po velké ranveji, tam lidi jezdili nezávisle na sprintech ( nevim proč ) :roll:

určitě bude příště potřeba zapracovat na hlídání kritických míst :?
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

Pepper

Příspěvek od Pepper » 21. 08. 2007 20:08

Jinak motokáristi v podstatě za nic nemůžou, mi jsme jim tu RZ povolili, mysleli jsme si že to bude pro lidi trochu zpestření. Přeci jen to jsou jiné motokáry než klasické v každé půjčovně a navíc nabízeli zajímavé ceny pro nejrychlejší jezdce :)

Ale jak už jsem řikal, příště budeme RZ jezdit jen autama, pro káry vymyslíme něco jinýho :)
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 21. 08. 2007 20:24

Pepper píše: prosimtě.... tohle nikoho neomlouvá :evil:
jde o to, že se riskuje okamžité zrušení akce ...když ses nemohl dostat dál, měl jsi někoho požádat aby ti uhnul, nebo to chcípnout a jít po svejch k moderátorovi, on by to vyhlásil :!: :!: :!:
To neni omluva, jenom popis situace, ktera tam nastala. Hovno vim kdyz prijizdim, ktera je hlavni ranwej, mapu v hlave nevozim. Jel jsem tam kde jeli ti prede mnou, zajeli jsme do slepyho mista. Ti co jeli za mnou objizdeli tu radu a pak zase na travu, paska tam nebyla. Jestli to bylo nejak znaceny v patek, v sobotu v poledne uz rozhodne ne.

Kdyz tam nekdo po ty ranweji vylozene jezdil, proc to v te chvili nikdo neresil?

Albert

Příspěvek od Albert » 21. 08. 2007 23:14

Tak já bych za sebe taky napsal pár vět :)

Celkově mám ze srazu dojmy pozitivní a fajnově jsem si ho užil :wink:

Co se týče ježdění po ranweji, tak má Wentyll částečně pravdu v tom, že nějaká vyznačená ulička chyběla, ale v tom není ten problém o kterym psal Pepper - sám sem několikrát viděl jak si tam dávaly sprinty dvě e36, přitom ranwej byla označená páskou, v pokynech to taky bylo a moderátor do mikrofonu jim to několikrtá řikal.. nic naplat no :roll:

Ve spanilce sem byl bohužel v tý části, která bloudila.. takže upřímně řikám že sem si jí neužil, několikrát se stálo na silnici třeba i 10-15minut bez hnutí, pak se zas jelo až 150km/h atd.. no poučení pro organizátory na příště - dát každýmu mapku + zajistit doprovod od PČR :idea:

A poslední "výtka" kterou mám a zároveň apel na ty co burnoutovali a na dalších srazech burnoutovat budou - prosim vás když už víte že máte pneu skoro na sračku a každou chvílí půjdou do kšá, tak si odpusťte "efektní" burnout pár metrů od lidí :roll: Opravdu nic moc čistit objektiv foťáku od toho bordelu z pneu + vyndavat z oblečení kousky zapíchanejch drátů :? Nechci aby to vyznělo že mám něco proti burnoutu, jen prostě když víte že už vám to jde do finále tak ty pneu spalte někde uprostřed placu, ok?

Toť ode mě vše 8)

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 21. 08. 2007 23:16

Pepper píše:
...ale to se netýká toho ježdění po velké ranveji, tam lidi jezdili nezávisle na sprintech ( nevim proč ) :roll:

Kdyz tady bude mliko a vymezena ulicka po cely delce kde jsou auta, dost pravdepodobne to nikdo neprotrhne a nepojede tam.
Obrázek

Delam taky s lidma, i kdyz trochu jinak. A ver, ze kdyz neco nevymezis presne jak pozadujes, lidi neuhlidas. Pokud je nechas navic premyslet tak prvni najde reseni a ostatni udelaji to same.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 08. 2007 04:39

weNTyll píše:
Kdyz tam nekdo po ty ranweji vylozene jezdil, proc to v te chvili nikdo neresil?
No jenže jak ho hned chytíš, tak rychle běhat neumim, taky sem zahlid nakyho sedyho touringa E30.....

A vpři příjezdu se to neda neustale každymu opakovat aby nejezdil na hlavni drahu, to uz bych opravdu nemluvil tyden......takhle uz sem slusne prisel o hlasivky.

Pokud tam bude sraz příští rok, tak se to zajistí, to neboj, a dotyčnej pojede okamžitě domu.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 22. 08. 2007 08:39

nechci na nikoho ukazovat, ale treba tato fotka ukazuje to, co byt nemelo - auto uz stalo za vymezenou hranici :?
je mi jasny, ze kdyz se vymenujou kola, tak je potreba stat na betonu, ale i na to bylo mista pred zatarasama dost... :wink:
na druhou stranu je fakt, ze dostat se na "povoleny" beton bylo obcas umeni :(
photo by GeorgosAc
Obrázek

weNTyll
Site Admin

Příspěvek od weNTyll » 22. 08. 2007 08:43

Lukas-e21 píše: No jenže jak ho hned chytíš, tak rychle běhat neumim, taky sem zahlid nakyho sedyho touringa E30.....
Kdyz uz k tomu dojde tak blbe, jedine autem. Mensi zlo bude, kdyz tam organizator taky prijede a vyresi nez, ze se tam postupne zacnou stahovat dalsi.

Proste byla to dost velka akce na to, aby se nevyskytl aspon nejaky problem. Pres to vsechno, kloubouk dolu. Ja bych do toho nesel prave z tech duvodu, ze uhlidat tolik lidi neni vubec zadna prdel.
Lukas-e21 píše: A vpři příjezdu se to neda neustale každymu opakovat aby nejezdil na hlavni drahu, to uz bych opravdu nemluvil tyden......takhle uz sem slusne prisel o hlasivky.

Pokud tam bude sraz příští rok, tak se to zajistí, to neboj, a dotyčnej pojede okamžitě domu.
Rikat nebo neco psat bohuzel nestaci a je to zbytecny, lidi neposlouchaji a nectou. V te chvili maji v hlave jiny veci. Kdyz budou porad na ocich ty zony kam jo a kam uz ne, rozhodne to pomuze.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 08. 2007 08:53

weNTyll píše:
Lukas-e21 píše: No jenže jak ho hned chytíš, tak rychle běhat neumim, taky sem zahlid nakyho sedyho touringa E30.....
Kdyz uz k tomu dojde tak blbe, jedine autem. Mensi zlo bude, kdyz tam organizator taky prijede a vyresi nez, ze se tam postupne zacnou stahovat dalsi.

Proste byla to dost velka akce na to, aby se nevyskytl aspon nejaky problem. Pres to vsechno, kloubouk dolu. Ja bych do toho nesel prave z tech duvodu, ze uhlidat tolik lidi neni vubec zadna prdel.
Lukas-e21 píše: A vpři příjezdu se to neda neustale každymu opakovat aby nejezdil na hlavni drahu, to uz bych opravdu nemluvil tyden......takhle uz sem slusne prisel o hlasivky.

Rikat nebo neco psat bohuzel nestaci a je to zbytecny, lidi neposlouchaji a nectou. V te chvili maji v hlave jiny veci. Kdyz budou porad na ocich ty zony kam jo a kam uz ne, rozhodne to pomuze.

Jenže autem zmmužeš h...., než nastartuješ, dojedeš tam, budeš muset taky někud kudy nesmíš, abys tam byl rychle........

A že sou lidi dementi??? to je známý. Holt bude muset bejt víc lidí, ale zas je to o penězích - pochybuju ze tam bude nekdo tajtrdlikovat celej vikend za hezký slovo........

Ono se to nák vyřeší......je na ot rok, a otázka je zda ještě nekdy bude takováhle mega akce......
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Klakson
člen E30.cz

Příspěvek od Klakson » 22. 08. 2007 09:16

Pepper píše:
Klakson píše:
Pepper píše:Na závěr bych chtěl poděkovat těm lidem , kteří přes přísný zákaz jezdili po velké ranveji. Je docela dost možné, že už nás tam příště žádnou akci udělat nenechají.
třeba vás to jako pořadatele napadlo, sice by to trochu zhoršilo sledovanost kdo jel již a kolikrát sprint, ale třeba vytičit cestu zpět po trávě třeba v polovině té louky a vyznačit místa pro parkování a kde povede cesta atd... :wink: ale s lepší organizací a vyžitím na srazu jsem zatím nesetkal, co se počtu aut týče :mrgreen:

souhlasím s tomikem že klidně dvakrát do roka a klidně i víckrát :lol: by se to mohlo opakovat :wink:
po louce se vracet nelze... je nerovná, lidi by měli problém to projet....ale to se netýká toho ježdění po velké ranveji, tam lidi jezdili nezávisle na sprintech ( nevim proč ) :roll:

aha, myslel jsem že to je asi tak stejně rovný jako plocha kde se parkovalo, dotaz se týkal pouze sprintů :lol: :wink: zbytek je bohužel o lidech to nezměníš :roll:
E30 325i

vwpavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vwpavel » 22. 08. 2007 10:24

Sorry, ale v mnoha pripadech to vzniklo spatnou informovanosti. Kdyz jsem prijel- nevedel jsem to, takze jako prvni vec se mi povedlo vlitnout na tuhle runway (jenom jsem parkoval). Nekdo me odvolal, omluvil se a sjel. Druhy den si tam dala moje pritelkyne sprint s kamaradem (nechci na tebe praskat Paganini :D ). Mela obroskou radost, ze E36 isem porazila E30 M10....
Kdyby vedela, ze se tam nesmi- nejela by.... Mela tam byt vyrazna paska po cele dylce! Pokud by nas uz do Hoskovic nemeli pustit a tahle bozi akce se nemela jiz opakovat, bylo by mi to moc lito!!!!
Doufam, ze to dobre dopadne, protoze uz ted bych se chtel tesit na dalsi rocnik.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 08. 2007 10:39

vwpavel píše:Sorry, ale v mnoha pripadech to vzniklo spatnou informovanosti. Kdyz jsem prijel- nevedel jsem to, takze jako prvni vec se mi povedlo vlitnout na tuhle runway (jenom jsem parkoval). Nekdo me odvolal, omluvil se a sjel. Druhy den si tam dala moje pritelkyne sprint s kamaradem (nechci na tebe praskat Paganini :D ). Mela obroskou radost, ze E36 isem porazila E30 M10....
Kdyby vedela, ze se tam nesmi- nejela by.... Mela tam byt vyrazna paska po cele dylce! Pokud by nas uz do Hoskovic nemeli pustit a tahle bozi akce se nemela jiz opakovat, bylo by mi to moc lito!!!!
Doufam, ze to dobre dopadne, protoze uz ted bych se chtel tesit na dalsi rocnik.
no paska tam byla, hned na zacatku, taky po bocich ze strany tabora.... taky sem to slysel od moderatora pres repraky minimalne 5x, takze je to jen a jen nedisciplinovanost
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

vwpavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vwpavel » 22. 08. 2007 10:42

Max-Max píše:
vwpavel píše:Sorry, ale v mnoha pripadech to vzniklo spatnou informovanosti. Kdyz jsem prijel- nevedel jsem to, takze jako prvni vec se mi povedlo vlitnout na tuhle runway (jenom jsem parkoval). Nekdo me odvolal, omluvil se a sjel. Druhy den si tam dala moje pritelkyne sprint s kamaradem (nechci na tebe praskat Paganini :D ). Mela obroskou radost, ze E36 isem porazila E30 M10....
no paska tam byla, hned na zacatku, taky po bocich ze strany tabora.... taky sem to slysel od moderatora pres repraky minimalne 5x, takze je to jen a jen nedisciplinovanost
KDYBYCH TO VEDEL, NEVJEL BYCH TAM!!! Stejne tak, jako jsem tam jiz za cely viknend nevjel po tom, co jsem se to dozvedel. HOWK

palyvec

Nepovolený vjezd

Příspěvek od palyvec » 22. 08. 2007 11:14

Myslim si, že každej člověk co se registroval na BIG BMW si musel všimnout mapky co dodal DC hned na začátku článku sraz BIG BMW, kde je nakreslená část která byla vyhrazena pro nás a na kterou platil přísný zákaz vjezdu.Takže i lidé s malym iq poznali z obrázku kdy se může jezdit a kde ne!Tak to hlavně nesvádějte na to, že vám to u vjezdu nikdo neřekl, nebo tam nebyly zábrany! :roll:
Pro ty co vůbec netušej tak tu přikládám i fotku která byla na první stránce:
Obrázek
BMW 325ic

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepovolený vjezd

Příspěvek od Dan td » 22. 08. 2007 11:24

palyvec píše:Myslim si, že každej člověk co se registroval na BIG BMW si musel všimnout mapky co dodal DC hned na začátku článku sraz BIG BMW, kde je nakreslená část která byla vyhrazena pro nás a na kterou platil přísný zákaz vjezdu.Takže i lidé s malym iq poznali z obrázku kdy se může jezdit a kde ne!Tak to hlavně nesvádějte na to, že vám to u vjezdu nikdo neřekl, nebo tam nebyly zábrany! :roll:
Obrázek
Nehledě k tomu, že ta fotka je tu min. rok :roll:
Schválně, jestli si příští rok pár set lidí řekne " holt letos pojedem tak maximálně do prdele, ale co, hlavně že ta kočka vyhrála sprint a měla radost " :roll:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

palyvec

Re: Nepovolený vjezd

Příspěvek od palyvec » 22. 08. 2007 11:29

Dan td píše:
palyvec píše:Myslim si, že každej člověk co se registroval na BIG BMW si musel všimnout mapky co dodal DC hned na začátku článku sraz BIG BMW, kde je nakreslená část která byla vyhrazena pro nás a na kterou platil přísný zákaz vjezdu.Takže i lidé s malym iq poznali z obrázku kdy se může jezdit a kde ne!Tak to hlavně nesvádějte na to, že vám to u vjezdu nikdo neřekl, nebo tam nebyly zábrany! :roll:
Obrázek
Nehledě k tomu, že ta fotka je tu min. rok :roll:
Schválně, jestli si příští rok pár set lidí řekne " holt letos pojedem tak maximálně do prdele, ale co, hlavně že ta kočka vyhrála sprint a měla radost " :roll:
Ok budem jí to přát a kdyžtak uspořádáme sraz u ní na zahradě :)
BMW 325ic

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 22. 08. 2007 11:30

Spanilka-bylo mi jasný že to je nesmysl,tak jsem si raději a měl jsem z toho i větší zábavu v klidu s kamarádem ne letíšti zajezdil
protože tm nikdo nebyl.

Bornout-místo něho se mohlo sprintovat a udělat ho jinde,třeba na ty ploše místo motokár-tam vzadu co byl ten slaom,ale to by byl vlastně problém s aparatorou.

Sprinty-super,ikdyž bych si chtěl zajezdit víc a nebylo moc času poměřit síly s ostatnímy.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

Pepper

Příspěvek od Pepper » 22. 08. 2007 11:30

weNTyll píše:
Pepper píše: prosimtě.... tohle nikoho neomlouvá :evil:
To neni omluva, jenom popis situace, ktera tam nastala. Hovno vim kdyz prijizdim, ktera je hlavni ranwej, mapu v hlave nevozim. Jel jsem tam kde jeli ti prede mnou, zajeli jsme do slepyho mista. Ti co jeli za mnou objizdeli tu radu a pak zase na travu, paska tam nebyla. Jestli to bylo nejak znaceny v patek, v sobotu v poledne uz rozhodne ne.

Je fakt, že aut tam bylo hodně, takže nevím jestli bylo někde ucpaný místo na projetí. Asi si mě špatně pochopil, já nadávám na lidi, kteří si vyloženě jezdili po velké široké ranveji sprinty. To, že někdo po ní projel, aby objel zácpu by tak nevadilo. Jinak já osobně jsem několikrát za těma autama co tam jezdily vyběhnul, ale než tam dojdeš , tak se ztratí v davu a samozdřejmně nikdo z okolí nic neviděl.... to už je jedno, prostě z toho koukal průser.
Mimochodem to kam se smí a nesmí řikal DC u vjezdu a kdybys ho náhodou přeslechl, tak na začátku této stránky je mapka s vyznačenýma zakázanýma místama. Koukni na první stránku :wink:
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

Pepper

Příspěvek od Pepper » 22. 08. 2007 11:50

ještě ke spanilce...
Spousta lidí se divila, že jsme nezajistili doprovod Policie ČR. Je to asi tak, že doprovod jsme žádali. Policie nás odkázala na město Turnov, že si máme zažádat přímo na úřadě. To se stalo, bylo nám vysvětleno, že spanilé jízdy jiných značek přes Turnov jezdí také a že doprovod není potřeba, pouze že oni sami vyrozumějí Městskou Policii Turnov. Ale ta udělala h...o . Nikoho jsem aspon nezahlídl. Nevadí, příště se v takovém počtu aut vymyslí jiná varianta .... snad to bude lepší a nebude se to tolik trhat.
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

Odpovědět