BMW je nejlepsi .....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW je nejlepsi .....
Tel : 773 622 822
Flery, kdyby ta raketa mela jet dusik, tak bych ji mohl filmovat ze svyho auta a jeste kolem ni delat koleckaFlery píše:...myslis tu raketu plnou dusiku nebo tu M5?

Raketovy motory jsou vetsinou ziveny vodikem a kyslikem. Nebo tuhymi palivy - pomocny rakety raketoplanu.
Dusik je nehorlavy a ani horeni nepodporuje. Je dobrej tak na cepovani piva, do pneumatik, ke zmrazovani, nebo dokonce k haseni pozaru v dolech a kdo vi co jeste.
Mozna te pri tyhle dedukci zmat rajskej plyn co se strika do motoru, ale tam je dusik z jinych duvodu, nez aby horel.
Ne. Pac ty vzdycky napises prvni co te napadne a casto to bejva podobna hovadina - viz. napriklad <a href="viewtopic.php?t=4391">cidlo differaku x otackomer</A>Flery píše:tak ty mi neveris ze to byla sranda jo??
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
..ty jo ted koukam jak malej klukUli_d píše:...Pac ty vzdycky napises prvni co te napadne a casto to bejva podobna hovadina - viz. napriklad <a href="viewtopic.php?t=4391">cidlo differaku x otackomer</A>

Tel : 773 622 822
Napsal jsem to pro ukonceni zbytecne diskuseUli_d píše:Ja mu to ale neverimBatman píše:OK, nepochopil jsem.![]()

Flery nezlob se, ze se do tebe obcas trefim. Ty ses rozjel jak horska draha a nekdy dost ustrelis. Moje reakce se ti to snazi dat najevo. Neni v tom nic spatnyho.
Koukni Uli_d to uz nevydrzel a nasal to na ferovku. Ber to jako postrceni spravnym smerem.