Maji naprostou pravdu ti co tvrdi, ze s tebou se diskutovat neda. Chytas se vseho kolem, jenom zadny rozumny argument. Nezapomen si jeste pridat svoje posledni slovo.vlada320 píše:Neprej nikomu nic co by se tobe taky nelibi aby ti to nekdo pralweNTyll píše:Mistre, myslet znamena hovno vedet.vlada320 píše: promin ale ten ctyrvalec ma zase o neco pres 20koni min nez dvoulitr a hlavne ten vykon ma az v 5800otackach coz vetsina dnesnich 20let starejch ctyrvalcu v e30 nedokaze ani docilit jak maj rozesrany vacky a hydrostely.ten sestivalce proste jede porad a toci se rad.naopak u ctyrvalce mi prijde jako by to tomu motoru zrovna neprospivalo ho takhle tocitja si proste myslim ze mezi 320i a 325i zase takovej strasnej rozdil nebude.ja se i v dvoulitru projedu dobre.ale bojim se ze az si tu 2,5ku poridim tak budu akorat zklamanej a myslim si ze zklamanej budu
Mezi 318i s parametrama 83kW/162Nm a 320i s nejakyma 95kW/174Nm je podle tebe rozdil VELKY, cca 16HP a kroutak zanedbatelny.
A potom 325i s 125kW/222Nm, ktera ma jeste 41HP navic a kroutak +30% uz rozdil podle tebe NENI skoro zadny.
Je videt, ze jsi v normalni 318 ani 325 nikdy nejel, nebo si opet musis najit nejaky duvod, abys obhajil svoji ujetou logiku.
BTW doufam, ze to nikdy nedotahnes na pozici, kde bys delal nekomu nadrizeneho a tim padem peklo. Protoze takovych expertu, kteri argumentuji ve stylu "bude to tak jak reknu ja i kdyby to bylo spatne" je tady v tom bananistanu nasrano v nekolika vrstvach. Dalsi uz fakt nejsou potreba.
ja nikdy v zivote nikoho nebuzeroval a kdybych nekomu delal sefa tak ani tak nikoho nebudu buzerovat.Nemam to zapotrebi.Jestli si beres priklad ze sebe tak to me fakt nezajima![]()
![]()
Omlouvam se Khanovi, ze jsem v jeho tematu trochu rozvinul diskusi s panem teoretikem. Ale predpokladam, ze uz vis, kdyz budou dve nabidky, na 320 a 325, tak dvoulitra nechas byt. Za stejne penize na provoz malo muziky.