Kawasaki ZR 7 vymenim za BMW !!!!
-
Kawasaki ZR 7 vymenim za BMW !!!!
V pripade nabidek SZ
Motorka je r.v 1999
fkialova metaliza ,30 000 najeto , ma ladeny vyfuk , KN filtr , karbon blinkry atd...
Nove dily: svicky , kabely , vyfuk , desticky gumy , at...
nebourana naprosto bez investic
a ted nabizejte vy
Motorka je r.v 1999
fkialova metaliza ,30 000 najeto , ma ladeny vyfuk , KN filtr , karbon blinkry atd...
Nove dily: svicky , kabely , vyfuk , desticky gumy , at...
nebourana naprosto bez investic
a ted nabizejte vy
- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,hele měl bych zájem o tu tvou mašinu pokud by byla k mání a nabízím ti pěkné bmw e30 rv.90 v červené barvě na podvozku koni a snížené...Dokonce to má i klimatizaci a M-paket doplňky...2x laděnej výfuk,spoilery od riegra,vše v barvě vozu.Když tak pošly foto tvé motorky na glawe.de@seznam.cz. a když budeš mít zájem,dohodnem se...
-
za 316 to nevymenim , diky za nabidkudj-vevis píše:Ahoj,hele měl bych zájem o tu tvou mašinu pokud by byla k mání a nabízím ti pěkné bmw e30 rv.90 v červené barvě na podvozku koni a snížené...Dokonce to má i klimatizaci a M-paket doplňky...2x laděnej výfuk,spoilery od riegra,vše v barvě vozu.Když tak pošly foto tvé motorky na glawe.de@seznam.cz. a když budeš mít zájem,dohodnem se...
-
mozna bys mel hodit fotkudj-vevis píše:čau sice si mi napsal že za 316 bys to nevyměnil,ale ta moje má dokonce i klima a je na podvozku a oplastovaná spoilerama od Riegra..Nabízím ti ještě doplatek...Nabídni něco ,pokud ani tentokrát bys zájem opravdu neměl,tak nic,ale aspoň jsem ti chtěl udělat nabídku...