A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
Nebudeme mít klasické kabinky, ale budeme používat takové ty závěsné kempingové vaky, které si každý obslouží sám. Tzn. natankovat u cisterny vodou a pověsit na připravený stojan.![]()
BIG BMW 2007
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Lukas-e21 píše:A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
Nebudeme mít klasické kabinky, ale budeme používat takové ty závěsné kempingové vaky, které si každý obslouží sám. Tzn. natankovat u cisterny vodou a pověsit na připravený stojan.![]()
![]()
![]()
E87 120dA & G07 4.0dx
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jak psal chamuraphi, tak sme vcera jeli shanet gumy, ktery sem ted zjistil, ze nemam v TP (15"x205x50)
takze jeste ze Drake jede s nama
potom sme zjistili, ze jedno kolo potrebuje srovnat, ale chlap co to dela ma od vcera dovku
takze budu mit vepredu moje kola, ktery sem dal jeste opiskovat a do laku a vzadu kola od Chamuraphiho, protoze ja jiny 15" nemam 
takze zitra rano pro nalakovany kola, nastrikat stredy na cerno (limec zustane stribrny), obout a nalestit auto. (ano, mezitim musim od 8h do 15:30 do fachy...). stejne bude po ceste auto zas**ny od much
kua este ze je ten sraz, jinak by se to urcite valelo ve sklepe

takze zitra rano pro nalakovany kola, nastrikat stredy na cerno (limec zustane stribrny), obout a nalestit auto. (ano, mezitim musim od 8h do 15:30 do fachy...). stejne bude po ceste auto zas**ny od much
kua este ze je ten sraz, jinak by se to urcite valelo ve sklepe
Lukas-e21 píše:A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
![]()
![]()
E30 325i
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jako myslíš že by ten DC netancoval u tyče, ale pod sprchou ?Lukas-e21 píše:A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
![]()
![]()
Misák mokré tričkoTweety píše:Jako myslíš že by ten DC netancoval u tyče, ale pod sprchou ?Lukas-e21 píše:A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
![]()
![]()
![]()
E87 120dA & G07 4.0dx
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
a k nemu Misa mokre tricko?Misa píše:Misák mokré tričkoTweety píše:Jako myslíš že by ten DC netancoval u tyče, ale pod sprchou ?Lukas-e21 píše: A právě mě napadl program na sobotní večer![]()
![]()
![]()
Naposledy upravil(a) mihals dne 16. 08. 2007 12:12, celkem upraveno 1 x.
Skoro, ale ženského osazenstva tam bude taky dostTweety píše:Jako myslíš že by ten DC netancoval u tyče, ale pod sprchou ?Lukas-e21 píše:A právě mě napadl program na sobotní večerPepper píše:Ještě bych chtěl upřesnit něco ohledně sprchování.
![]()
![]()
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic