Bmw e30 bezpečnost
Bmw e30 bezpečnost
Zajímalo by mě jak je na tom toto auto s bezpečností.Údaje, obrázek nebo okolik se posunul volant atd.Nic jsem nemohl najít... 

Bmw e30Touring=moje vysněné auto
- Lukáš Brandejs
e 30
e30 sou dost bytelny ja sem s ni spadnu z dvoumetrovy meze na asfalt a v celku to ustala kdyz nepocitam ognutou chladicovku tim padem zruseny chladice a urazena vana tak se mi akorat pohnul jeden nosnik ale jezdi porad 

-
Do me najel taxikář čelně, rychlost při nárazu asi 30km/h. Kapota a celé čelo se posunulo i s chladičem o 2 cm až na vrtuli a vysypalo se mi jedno svetlo a taxikář s 306 kombikem už neodjel praskl mu chladič a kapotu mel celou nejak ohlou, každopádně dopadl hůř ikdyž do me najel.
Jeho oprava stala 38 000 a ja jsem to mel zadarmo opravene a jeste jsem dotal peníze od pojistovny...
Jeho oprava stala 38 000 a ja jsem to mel zadarmo opravene a jeste jsem dotal peníze od pojistovny...
no piano bude asi urcite bytelnejsi nez E30ca. je to jina trida.
absolutni muj favorit co se tyce bezpecnosti je ovsem mercedes W140. tahel mrcha rozeska vsechno na sracky. proto to prestali vyrabet, bylo to nesolidarni z mensimi vozy. udajen se podle vyrobce da prezit na zadnich sedackach paklize je clkovek pripoutanej i naraz do statickyho cile ve 160km/h. {diana nebyla pripotana} na to nema zadna sedma audina a ani jina Sklada, mamut je tank.
sice to neni mamut ale cina ale demonstrace vyhody v hmotnosti je to hezka...
http://www.youtube.com/watch?v=Fw6VUwG9 ... ed&search=
absolutni muj favorit co se tyce bezpecnosti je ovsem mercedes W140. tahel mrcha rozeska vsechno na sracky. proto to prestali vyrabet, bylo to nesolidarni z mensimi vozy. udajen se podle vyrobce da prezit na zadnich sedackach paklize je clkovek pripoutanej i naraz do statickyho cile ve 160km/h. {diana nebyla pripotana} na to nema zadna sedma audina a ani jina Sklada, mamut je tank.
sice to neni mamut ale cina ale demonstrace vyhody v hmotnosti je to hezka...
http://www.youtube.com/watch?v=Fw6VUwG9 ... ed&search=