Bereš sebou i kluky z Krnova?-Nervy, Legovi atd.Dix píše:Nevím na 100% jestli nakonec pojedu, ale určitě vyjíždím se skupinou co pojede někdy po poledni... ale potřeboval bych vědět přesnou trasu teda, ať vím kde se připojit!Zaja.cz píše:A ti co vyjizdi driv jedou v kolik-?ferda píše:Pro všechny návrh v 15.00 u PINKIHO samozřejmě v pátek
Paja, Dix atd.
Ostravsko - kdo pojede na BIG BMW
Za hory za doly, mé zlaté bavory kde se pasou?
Jeníčka pacholíčka zlé TDI-čka nesou.
Tak se domluvte, chtějí se taky někde připojit.Dix píše:Pokud vím tak ta banda jede takyZaja.cz píše:Bereš sebou i kluky z Krnova?-Nervy, Legovi atd.![]()
![]()
Ještě se s nima zkusím spojit a nějak to domluvit kde a v kolik
Jo a Gladiátor prej přijede zase na na koze
Gladas by tam asi nedojel, je to daleko
My S Lukem vyrážíme s Hlučína na OV taky okolo poledne.
Někdo tu psal že ve 12 ne ?
Chteli by jsme vyrazit nějak v tuhle dobu at stihnem ještě postavit stany.
Kdo z vás chce vyjet okolo 12:00 v pá (Ostrava a Opava) , tak tady je info
odjezd-na-big-z-ov-a-op-okolo-1200-v-pa ... 44279.html
odjezd-na-big-z-ov-a-op-okolo-1200-v-pa ... 44279.html
Takže já vyjíždím v pátek ve 12:00 a trasu bych viděl takto
FM, Přibor, Novy Jičin, Bělotin, Hranice, Olomouc, Mohelnice, Mor.třebova, Lytomyšl, Vysoke Myto, Holice, Hradec Kralove, Hořice, Jičin, Sobotka, a posledni Mnichovo Hradiště. Kdo pojede taky? A kde se sejdem - vím že v lytomyšli bude kolonka čekat na benzině za tím tunig obchodem. platí to?
http://www.mapy.cz/?query=route(fast,to ... izIds=none
Kdo a kde se přidá kemně? tak pište na začátek PAJA - a kde a kdy se scuknem? Jedu kabriem a normální rychlostí 100 - 130 max takže na žádne honičky a kaskadérské kousky nejsem zvědav a upozornuji že pokud se mi nebude líbit styl jízdy některých lidí prostě se odpojím od kolony a pojedu solo - nechci si rozmlátit auto kvůli nějakému blbečkovi co mi chce ukázat jak mu jede 325!
FM, Přibor, Novy Jičin, Bělotin, Hranice, Olomouc, Mohelnice, Mor.třebova, Lytomyšl, Vysoke Myto, Holice, Hradec Kralove, Hořice, Jičin, Sobotka, a posledni Mnichovo Hradiště. Kdo pojede taky? A kde se sejdem - vím že v lytomyšli bude kolonka čekat na benzině za tím tunig obchodem. platí to?
http://www.mapy.cz/?query=route(fast,to ... izIds=none
Kdo a kde se přidá kemně? tak pište na začátek PAJA - a kde a kdy se scuknem? Jedu kabriem a normální rychlostí 100 - 130 max takže na žádne honičky a kaskadérské kousky nejsem zvědav a upozornuji že pokud se mi nebude líbit styl jízdy některých lidí prostě se odpojím od kolony a pojedu solo - nechci si rozmlátit auto kvůli nějakému blbečkovi co mi chce ukázat jak mu jede 325!
- kamikaze5100
Malutky píše:no ja vyjedu co nejdřív bude moct pinki zaleží na nemja si v patek budu asi místo prace pucovat cars at tam nejedu jak ostuda špinaváto je dobře ze rostík jede pozdeji jak me bude předjíždet tak se zaháknu a mam to zadarmo
![]()
![]()
ty si pekne vycurany co kdybys tahl treba ty me

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Zas to je na měRostik píše:Malutky píše:no ja vyjedu co nejdřív bude moct pinki zaleží na nemja si v patek budu asi místo prace pucovat cars at tam nejedu jak ostuda špinaváto je dobře ze rostík jede pozdeji jak me bude předjíždet tak se zaháknu a mam to zadarmo
![]()
![]()
ty si pekne vycurany co kdybys tahl treba ty memoc vazit nebudu pod dve tuny se vlezu
no jeej, jsem zvedavy, kdy se urvem, pritelkyne by mela koncit po jedne v praci,tak pro ni poletim (mozna stihnu bandu u shellky pozdravit) a pak uz to bude raz dva, takze po 14 hodce taky vyjizdime. Pinki a spol. jedete po dalnici, nebo cross country?
po dalnici to hnat muzu,ale po kotehulkach bohuzel ne, mlada si bere pytlik,plato kinedrylu a neco tvrdsiho na zapiti
. stejne budu mavat na kazdeho v baworu, uz ted jsem zase nateseny jak mala kluk. akorat ta predpoved pocasi je dost na chuuuja.
ex. BMW E30 316i