No správně by na autě neměl být nic co není od výrobce. Tudíž ani výbojky místo žárovek. Už jen to že většina lidí musí kvůli xenonům dávat silnější pojistky je důkaz, že originální to nebudeMIREC píše:Co maj proti xenonum ??? jen to ze nejsou normalizovany nebo co?
Tweety píše:U mě v poho. Dokonce se divil s úsměvem, že se do tak starýho auta dávali xenony, klima a vyhřejvaný sedačky
xenony a STK
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Proc se pak ofiko prodavaji xenonove sady?!?

Tweety píše:No správně by na autě neměl být nic co není od výrobce. Tudíž ani výbojky místo žárovek. Už jen to že většina lidí musí kvůli xenonům dávat silnější pojistky je důkaz, že originální to nebudeMIREC píše:Co maj proti xenonum ??? jen to ze nejsou normalizovany nebo co?
Tweety píše:U mě v poho. Dokonce se divil s úsměvem, že se do tak starýho auta dávali xenony, klima a vyhřejvaný sedačky
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Proč se ofiko prodávají modré diody, křídla na nožičkách a super mega tuning plasty ?MIREC píše:Proc se pak ofiko prodavaji xenonove sady?!?
Tweety píše:No správně by na autě neměl být nic co není od výrobce. Tudíž ani výbojky místo žárovek. Už jen to že většina lidí musí kvůli xenonům dávat silnější pojistky je důkaz, že originální to nebudeMIREC píše:Co maj proti xenonum ??? jen to ze nejsou normalizovany nebo co?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Víš že to jsem si na žádnejch diodách nepřečetl. A nakonec odpověděl sis sám...protože to na autě nemá co dělat když to není origoajfel píše:a proc je na kazde krabici napsano, ze to neni urceno pro provoz na verejnych komunikacich?Tweety píše: Proč se ofiko prodávají modré diody, křídla na nožičkách a super mega tuning plasty ?
Tak to já prolez z xenonama uplně vpohodě, dědula hledal záminku pro úplatek, ale já by tvrdej a nic jsem mu nedal
ač si o něj takřka říkal...
Ale je fakt, že auto mám fakt v pohodě- nový gumy, brzdy, čistý motor...

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
-
Já jsem si nedávno dovezl E34 z Německa. Absolovoval jsem dovozovou technickou a emise a teď jsem ve vyřizování českých papírů a registrace. Jsou to moje první zkušenosti podobného typu, ale řeknu Vám, že celé to na mě působí tak, že uplně každý člen výše zmíněného řetězce (od emisí přes stk atd.) hledá záminku, aby dostal úplatek..Macek píše:Tak to já prolez z xenonama uplně vpohodě, dědula hledal záminku pro úplatek, ale já by tvrdej a nic jsem mu nedalač si o něj takřka říkal...