Taky bych se k tomu přikláněl. Na budíku není napsané diesel (to mělu snad všechny ropáky) a chybí tam i kontrolky pro něj typické - viz. ty další fotky.Flery píše:..no mohla by to bejt i ETA
Moc hezky udělaný budíky...
Tak to se pletes - pokud se bavime o tom polepu ///M, tak to ma presne dieslovy kontrolky - jasne je videt kulata sipka na zelenym podkladu znacici, ze je nazhaveno ....Peťas píše:Taky bych se k tomu přikláněl. Na budíku není napsané diesel (to mělu snad všechny ropáky) a chybí tam i kontrolky pro něj typické - viz. ty další fotky.Flery píše:..no mohla by to bejt i ETA
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zase takovej expert nejsem a po pravdě řečeno už jsem vyrost i ztěch bílejch budíků, ale ty kroužky se mi prostě líběj.Max-Max píše:Keď sa už naťahujete úplne OT, napadlo vás aj taká absurdita, či expert náhodou nemá vymenenú palubku za dízlovú a pritom papká benzín? Ja len tak, nech máte o čom špekulovať.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Chlapci, čítajte poriadne. "absurdita", "nech máte o čom špekulovať", chápeme? Pôvodne bola téma o pekných budíkoch a rozvinula sa tu vážna debata či je to dsl, eta alebo čokoľvek iné. Slováci, možno aj vy Češi, máme takú vetu: "Na hlúpu otázku, hlúpejšia odpoveď".
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
No jeste pro ty co se jim libej ty krouzky, tak se vracim k tematu. Tusim ze je umi Holecek, kamos je ma udajne od nej. Mam ted provizorni telefon a v nem na nej nemam cislo, takze vzhledem k tomu, ze Mr. Holecek je pomerne znama osubka, tak jestli nekdo mate na nej cislo, zkuste stesti u nej, resp. tuto informaci overte.
- thomas_a_anderson
Myslel jsem ty, kdy auto jede 240. Tam diesel není a nemá to ani kotrolky dieselu.Uli_d píše:Tak to se pletes - pokud se bavime o tom polepu ///M, tak to ma presne dieslovy kontrolky - jasne je videt kulata sipka na zelenym podkladu znacici, ze je nazhaveno ....Peťas píše:Taky bych se k tomu přikláněl. Na budíku není napsané diesel (to mělu snad všechny ropáky) a chybí tam i kontrolky pro něj typické - viz. ty další fotky.Flery píše:..no mohla by to bejt i ETA