Pro Vladu320
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Tak to budem totáln ožratí 2 a po rumu,,no snad se tam nějak potkáme všici co se ještě neznáme osobně ze srazů,hergot jak to udělat?napíšem si každej nick na čelo?to by zas ale už tuplem twen Vláďa nepřijel když by si tam musel nechat vytetovat Renaulta100RM píše:Ja zas chcem osobne vidiet teba a Max-Max aDJ HONZA píše:Vláďo když už tu máš tolik příspěvků tak počítám muisíš být větší fanda doBMW než jen běžný uživatel,a to máš teď najednou po tom všem strach přijet na nejlepší sraz BMW,kde je skvělá sranda,holky,chlast,spanilka a prostě moc fajn lidi ?Já osobně jsem se s tebou chtěl vyfotit no opravdu![]()
Pls mohli by ste sa mi prihlasit (alebo sa niekoho opytam nech mi na vas ukaze). Predpokladam ze ma spoznate lahko - skaredy a totalne ozraty Slovak
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
Hele Vláďo ale přiznej že trošku mlžíš,o sraze jsi věděl dlouho a přítelkyni bys přeci brát nemuselk když se o ní tak hrozně bojíš,je to jednou za rok a sem se nikdo nejezdí rvát,ale užívat si,je to taková BMW dovolená.
Já se tak těším,největší průser že nevím jestli přijedu se svým Brutal širokým kábrem,protože teď mě čeká STK a je toho mrtě,lak nárazníky ap rahy nestihnuý už tuplem,bojuju jak lev,do toho mě teď trošku posadila na prcku hnisavá angina se zánětem uzlin takže budu rád když přijedu ilegálně bez STK a bez laku,anebo s kámošema,klidně i na psovi,na praseti ale Hoškovice si nesmí nikdo od BMW nechat ujít,slyšíš Vláďo ?přítelkyni můžeš dávat lásku 364 dní v roce,ale na aspoň jedinej sis ten čas pro nás mohl udělat,prostě jediný výsledek-zklamals,srabe !Srab-srababa-poseroutka
Já se tak těším,největší průser že nevím jestli přijedu se svým Brutal širokým kábrem,protože teď mě čeká STK a je toho mrtě,lak nárazníky ap rahy nestihnuý už tuplem,bojuju jak lev,do toho mě teď trošku posadila na prcku hnisavá angina se zánětem uzlin takže budu rád když přijedu ilegálně bez STK a bez laku,anebo s kámošema,klidně i na psovi,na praseti ale Hoškovice si nesmí nikdo od BMW nechat ujít,slyšíš Vláďo ?přítelkyni můžeš dávat lásku 364 dní v roce,ale na aspoň jedinej sis ten čas pro nás mohl udělat,prostě jediný výsledek-zklamals,srabe !Srab-srababa-poseroutka
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:s hnisavou anginou a zanetem uzlin jedes mezi lidi ????:twisted:
uz vim jak oznacim proti tobe karantenni misto
blázne to bych neudělal,to jsem měl teď a právě mě to tak rozkoplo žej sem nemohl dělat na autě ale ještě mám tejden šanci,asi si zas vezmu dovolenou.
Sakra Vláďo nebuď sračka a přijeď,ukaž nám to svoje dítě,ty leštěny Zender UFO ráfy,ty čirý mlhovky a vem čert vůbec nějaký řeči,chápeš že na BIG BMW se všichni jen smějí?tam nehraje roli jestli jsi chudej student nebo prachatej pupkáč s M6,tam jsme si prostě všichni rovni,tam je to o lidech !!!
na tu větu už by měl mít DC autorská práva
sama me rekla at jedu, kdyz o tom mluvim celej rok, navic ma listky do Brna na motorky na GP, ktery me jsou totalne volny takze nakonec shoda...vlada320 píše:tobe na ni asi hodne zalezi kdyz ses na ni takhle pekne vysral.fokazu si ji v jeji kuzi ted predstavit co si asi rikabudha píše:mozna je to mimo mísu, ale dneska mi rekla draha polovicka ze bude mit 17-21. 8 volno a jestli s ni pojedu na dovolenou do hor..o srazu vedela a z urcitejch duvodu tam byt nechce, takze nasledovala hodinova debata a ja jedu na sraz bez ni..! Proste vec na kterou se tesim celej rok a o cem se tolik mluvi nemuzu vynechat ani kdybych tam mel svoje auto dotlacit, az mi dojde benzin..

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
podpantoflem rozhodne nejsem.ja jsem ji slibil ze sni stravim konec prazdnin a ja to proste dodrzim a nebudu to rusit kvuli nejakymu srazu na kterym stejne na me budou vsichni cumet jak na blbce a ukazovat si prstem tak co z toho budu mit.honzeeek píše:Vlado Ty seš pěknej podpantoflak, mlada piskne a ty se mužeš posrat. Asi Tě zase tak rada nema, když Tě ani nepusti na sraz, co se kona jednou do roka...
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš z toho mít spoustu věcí, např. ukázat, že jsi jinej, jak furt tvrdíš. Kromě toho uvidíš např. jiná auta, tzn. třeba i získáš nějaký námět co vylepšit na svým autě. Poznáš spoustu lidí atd ... Pokud to máš časově tak nabitý, můžeš přijet třeba jen v sobotu, ne ? Myslím, že tvoje mladá se tam taky nudit nebude, věř tomu, že je na co koukatvlada320 píše:podpantoflem rozhodne nejsem.ja jsem ji slibil ze sni stravim konec prazdnin a ja to proste dodrzim a nebudu to rusit kvuli nejakymu srazu na kterym stejne na me budou vsichni cumet jak na blbce a ukazovat si prstem tak co z toho budu mit.honzeeek píše:Vlado Ty seš pěknej podpantoflak, mlada piskne a ty se mužeš posrat. Asi Tě zase tak rada nema, když Tě ani nepusti na sraz, co se kona jednou do roka...

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
dobry no tak si to uzijte blbci.fakt zabava tady je videt jaky jste ubozaci bez mozku se zamrzlou pubertou.
nejakej dement s iq nekde u nuly napsal inzerat do annonce ze prodam svoje auto a dal tam na me cislo.vzdyt jo ja se s tema lidma taky pobavim aspon je nejaka prdel.fakt bezmozci.tohle muze napadnout jen dementa co ani nedodelal zvlastni skolu
tak si to uzij ty kokote kdyz te to tak bavi 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Máš pravdu, Vladimíre, takové věci jsou ošklivé a dělat by se neměly!vlada320 píše:dobry no tak si to uzijte blbci.fakt zabava tady je videt jaky jste ubozaci bez mozku se zamrzlou pubertou.nejakej dement s iq nekde u nuly napsal inzerat do annonce ze prodam svoje auto a dal tam na me cislo.vzdyt jo ja se s tema lidma taky pobavim aspon je nejaka prdel.fakt bezmozci.tohle muze napadnout jen dementa co ani nedodelal zvlastni skolu
![]()
tak si to uzij ty kokote kdyz te to tak bavi
Činí tak skutečně jen lidé se zastydlou pubertou a IQ někde u nuly.
Jak ale takový problém řešit?
Nejlepší je prevence.
Nedat jim vůbec možnost, aby se něčeho takového chytili.
Nezavádět s nimi debaty, nereagovat na jejich seky a třeba ani ty jejich kecy nečíst!
Zkus toto uplatnit v praxi...!

- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Vláďo, nic proti tobě nemám, ale zrovna tenhle příspěvek mě fakt rozsekal! Jestli si myslíš, že to, že ti na někom záleží znemená s ním bejt od rána do noci, tak pak uvažuju o tom, jestli opravdu nejsi jen podpantoflák!vlada320 píše:tobe na ni asi hodne zalezi kdyz ses na ni takhle pekne vysral.fokazu si ji v jeji kuzi ted predstavit co si asi rikabudha píše:mozna je to mimo mísu, ale dneska mi rekla draha polovicka ze bude mit 17-21. 8 volno a jestli s ni pojedu na dovolenou do hor..o srazu vedela a z urcitejch duvodu tam byt nechce, takze nasledovala hodinova debata a ja jedu na sraz bez ni..! Proste vec na kterou se tesim celej rok a o cem se tolik mluvi nemuzu vynechat ani kdybych tam mel svoje auto dotlacit, az mi dojde benzin..

Jinak osobně jsem se těšil, že se tam třeba ukážeš už z toho důvodu, abych si o tobě mohl udělat obrázek, protože přece jen osobní setkání je osobní setkání!
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Ses ani nepochlubilTweety píše:No a já měl jít na firemní paintball mladý a nakonec jsme oba jeli na BIG...

Takže jak je Vlado vidno lze cokoliv a pokud jsi opravdu tak zapálený do BMW, tak snad není problém sebrat přítulkyni a vyrazit!! Jenže to by se někomu muselo chtít co

Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
tywole bavi vas to ještě?
jednoduše ma bobky a čim dal tim větši(a bude mit ještě větši) a vymlouva se na cokoli muže, stejně nikam nikdy nepřide a aby si to pro sebe ve sve mysli zajistil bude dal nadavat jak děcko a krejt to dětinskejma vymluvama.
Vlado nic proti tobě nemam a nikdy jsem neměl ale tohle je fakt babsky jednani
rozhodni se kde zapinaš zip - bud tam kde maš čuraka nebo ho zapinaš na boku 

jednoduše ma bobky a čim dal tim větši(a bude mit ještě větši) a vymlouva se na cokoli muže, stejně nikam nikdy nepřide a aby si to pro sebe ve sve mysli zajistil bude dal nadavat jak děcko a krejt to dětinskejma vymluvama.
Vlado nic proti tobě nemam a nikdy jsem neměl ale tohle je fakt babsky jednani