Dotaz na bmw 324d
Dotaz na bmw 324d
Cus,dostal sem papiry a chtel bych si koupit tohle bavo,laka me celkem prizniva spotreba nafty,mam ji za levno,tak to hraje velkou roli,taky zvuk 6ti valce a samozrejme vzhled auta,ale chtel bych se zeptat na zkusenosti s timhle autem,co se kde sere a tak,abych nekupoval zajice v pytli.Predem dik
(taky,jestli by sli do e30 napasovat sedacky z e34??)

- Chuck47
- E30.cz mecenáš
no pokud poradne nerozumis autum tak to udelej jako ja a vem na obhlidku nejakeho automechanika pokud mozno tveho znameho.z doslechu vim ze tyto auta byvaji (pri dobrem zachazeni) motorove ok protoze si je nekupuji lidi co chcou auto na blbnuti-je pro ne slabe
...motor ale samozrejme dobre zkontrolujte at to nema treba v ri*ti pistni krouzky,docela mastna zalezitost.a zamerte se take na podvozek-brzdy tlumice pera-pokud jsou v haji taky docela hodne penez...ja mel praskly zadni pero pri prohlidce ani zkusebni jizde jsme na to neprisly...

- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hmmm, takze ja mam 324d a som snim veeelmi spokojny spotreba je tak cca 7-8L a to je super ked jazdim po meste. Ako povedal tod kolega skontroluj motor a ak je ok a budes normalne jazdit tak ti vidrzi. Minuly tyzden som ho poradil spolupracovnikovi a teraz je spokojny az na troska chytenu kapotu. Tak ti prajem vela stastia pri vybere tvojho 6valca .Caw
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
- ALPINA D324
BMW 324D
Já ji mám půl roku a nemůžu si stěžovat!!! motor je vcelku vpoho ale dej si bacha aby se uchladil,to je takový menší kámen úrazu těhlech BMW!!! hodně tam právě odchází tohle!!! jinak dál spíš kontroluj lemy ty reznou jako blázen.............
jinak je vše v poho. Tedy já mám chromáka možná je to u plsťáka jiný!!!

Re: BMW 324D
ja mam taky prave chromaka a zadni lemy sou hnus,sice sou opravovany,ale dal to nakej matla,tagze je chci vymenit nasel sem tenhle typ http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3477 a zajimame jestli bude treba neco varit,nebo jestli se to jenom napasuje,nevi nekdo??ALPINA D324 píše:Já ji mám půl roku a nemůžu si stěžovat!!! motor je vcelku vpoho ale dej si bacha aby se uchladil,to je takový menší kámen úrazu těhlech BMW!!! hodně tam právě odchází tohle!!! jinak dál spíš kontroluj lemy ty reznou jako blázen.............jinak je vše v poho. Tedy já mám chromáka možná je to u plsťáka jiný!!!
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ano urezes taky isty diel z auta ako mas.Prilozis ten novy a privaris.Ja mam tiez obidva zadne varene .Prezilo to 2 zimy a neni ani poznat ze to bolo vymienane
no a este si davaj bacha na teplotu.musis mat dost lahku nohu ked to je este studene.ja si vzdy radcej pockam kym je teplota tak za 2 ciarkou.
no a este si davaj bacha na teplotu.musis mat dost lahku nohu ked to je este studene.ja si vzdy radcej pockam kym je teplota tak za 2 ciarkou.
E39 530dat Individual
E30 335i
E30 335i
jo takhle,dik,asi vymenim celou prdel,poridil sem ho za dobrou cenu,tak se to vrati...bylo na ni streleny,tak je cela divna,vymenim viko kufru i cely zadni celo a chtel bych ho podle novejsiho modelu (10/87-)slubox píše:ano urezes taky isty diel z auta ako mas.Prilozis ten novy a privaris.Ja mam tiez obidva zadne varene .Prezilo to 2 zimy a neni ani poznat ze to bolo vymienane
s tim motorem uz sem byl upozornenej,ze by mohla prasknout hlava,tag o nej pecuju

za 100tis.km me hlava jeste nepraskla,neni tak namahana jak u td,netocit za studena,mit v motoru dost chlad.kap.,funkcni visca,to je zaklad,vykonove je to srovnatelny asi tak jako felicie,zadny dravec na normalni jezdeni staci,rozvody menit po 70tis km,
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
jo a jeste bych te ujistil ze ten spravnej zvuk sestivalce jak o nem kazdej v souvislosti s BMW mluvi rozhodne neuslysis, protoze 324d je proste takovej vysokootackovej traktor...
nafta ma svoje pro a proti, ale ohledne spotreby: ja jsem jezdil dlouhodobe s 316kou za 7,5l a ted 318ka kolem 8l/100km takze proc naftu..?

nafta ma svoje pro a proti, ale ohledne spotreby: ja jsem jezdil dlouhodobe s 316kou za 7,5l a ted 318ka kolem 8l/100km takze proc naftu..?
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
no kdyz vedle sebe postavis 324 a nakej obyc 4 valec,tak je aspon me to tak pride jako mnohem lepsi zvuk...jinak naftu proto,ze otec jezdi kamionem a tudiz ji mam zadarmo navic ta moje papka tak 5l/100kmbudha píše:jo a jeste bych te ujistil ze ten spravnej zvuk sestivalce jak o nem kazdej v souvislosti s BMW mluvi rozhodne neuslysis, protoze 324d je proste takovej vysokootackovej traktor...![]()

- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mne ten zvuk strasne lahodi mojim usiam troska mi to pripomina Golf VR6
A na krizovatke v neutralu ked ho vitocim tak do 3500-4000 tak sa kazdy obzera ze co ide za tank
, ale vec nazoru.No a s mojim castym jazdenim by som tak na tej tvojej 316ke asi pod 10 nesiel,no a diesla nemam zadarmo (ze paulie?) ale tak cca za 20sk no tak asi preto diesla (alebo naftu? uz neviem jedno s toho
)
Paulie22 - coooooo 5L dieselu? To akoze mas nastartovane auto a tlacis ho pred sebou? Ja som moje litroval (a mam tam nove cerpadlo,to stare tahalo min 12L) Ale pod 6,5 sa nedostanem
A na krizovatke v neutralu ked ho vitocim tak do 3500-4000 tak sa kazdy obzera ze co ide za tank

Paulie22 - coooooo 5L dieselu? To akoze mas nastartovane auto a tlacis ho pred sebou? Ja som moje litroval (a mam tam nove cerpadlo,to stare tahalo min 12L) Ale pod 6,5 sa nedostanem
E39 530dat Individual
E30 335i
E30 335i
jo to uznavam, jakmile ma clovek zdroj levnej naftym neni co resit....ale opakuju, ze ja jezdim denne...a nad 8l/100km sem se nedostal..Ten 324d ma proste vyhodu ve vetsim kroutaku, takze clovek nemusi tolik radit a jen tak se veze...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
coze?tak tam bude neco spatny,ja se nedostanu pres 7slubox píše:Mne ten zvuk strasne lahodi mojim usiam troska mi to pripomina Golf VR6
A na krizovatke v neutralu ked ho vitocim tak do 3500-4000 tak sa kazdy obzera ze co ide za tank, ale vec nazoru.No a s mojim castym jazdenim by som tak na tej tvojej 316ke asi pod 10 nesiel,no a diesla nemam zadarmo (ze paulie?) ale tak cca za 20sk no tak asi preto diesla (alebo naftu? uz neviem jedno s toho
)

tjn jenom se vezes i kdyz vjedes do zatacky na 4ku,tak nemusis ani podrazovat,proste porad jede,nedusi se nic,kamos ma novyho megana 1,6cdi,nebo co to je a bawko je oproti tomu uplnej mazelbudha píše:jo to uznavam, jakmile ma clovek zdroj levnej naftym neni co resit....ale opakuju, ze ja jezdim denne...a nad 8l/100km sem se nedostal..Ten 324d ma proste vyhodu ve vetsim kroutaku, takze clovek nemusi tolik radit a jen tak se veze...