Lepidlo na prasklou olejovou vanu??
Lepidlo na prasklou olejovou vanu??
Lze slepit prasklina na olejovy vane z ktery pomalu utika olej lepidlem na kov? Zajimaji me Vase nazory 
Jako tím že jsem napsal že bych to osobně neudělal jsem určitě nemyslel to že že lepidla na kov jsou na hovno. Pokud to zalepíš dobře a dodžíž postup tak ti to určitě držet bude a myslím že navěky. Můj názor je dán nejspíše tím že mám možnost sváření hliníku proto nemám potřebu jej lepit. Ale už jsem viděl i slepený litinový blok motoru a jezdí bez problémů dodnes
Takže můj názor pokud nemáš možnost nechat si to rozumě zavařit klidně to slep nic tím nepokazíš.
Takže můj názor pokud nemáš možnost nechat si to rozumě zavařit klidně to slep nic tím nepokazíš.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Kdysi jsem pouzil dvouslozkovy epoxid a fungovaloto ale musi to clovek poradne ocistit a odmastit a samozrejme jsem to daval zevnitr ne zvenku a pak kdyz jsem tu vanu praskl poradne ze se to muselo svarit tak jsem se dival a ten epoxid drzel velice dobre ani zminka naleptani nebo nejakeho poskozeni jinac se to jmenovalo (Araldite) proste co jsme meli v praci to jsem pouzil
Skoda 125L,BMW E30 318i M40,BMW E30 318is M42
No ja som nedavno lepil lepdidlom na kov (Zol-kov, dvojzlozkovy epoxid,celkom ludova cena, nejakych 100sk za balenie a to som z neho minul tak polovicu na dost velku prasklinu), prasklinu v prevodovke, predtym som sa este poradil s jednymclenom fora tuna, co tym lepil prasknutu olejovu vanu a ten mi to odporucil, tak som siel do toho a vysledok? absolutna spokojnost, nic nechcije a jazdim s tym uz 2-3mesiace a davam tomu celkom zahul obcas. A ako uz bolo povedane, prasklinku hlavne odmastit riedidlom,ocistit a kludne aj trocha obrusit pilnickom nech je to uplne ciste, potom to na to pekne chyti.
E30 325i
E34 535i
E34 535i