koukam ze kategorie 1 je do 150 PS copak je to za vymysl???
nejakej rozdilnej metr ne?? vasa je z 325i ve 3 ce a 2,0i ma bejt v 1 ce helet udelej si v tom DC poradek tohle je opravdu divny jo a protestuju u meggica ten do 1 ky rozhodne nepatri

přesně takDoctorX píše:Chlape tohle se vyhrotit musi ,manzelum rekni at se vezmou jindy ,nebo jim to rozmluv uplneDrakeRK píše:Mně bohužel asi nenaberete!! Z pátka na sobotu mám noční a v sobotu od 14 bych měl bejt na svatběchamuraphi píše:
Já pojedu z Pardubek s Mihalsem (pokud nebude mít směnu), přes HK a v Hořicích naberem Sáma a myslím že i Drakera, vyrážíme v So
až se konkrétněji dohodnem, hodíme to sem na forum![]()
a já se tak těšil! Sem pěkně nasranej! Ale možná to ještě nějak vyhrotím. Asi bude doma tóčo
![]()
![]()
kde si sebral těch 150 PS? - jestli narážíš na 320i E36, tak ta patří do kategorie 2 - teď koukám že sem omylem jednoho ze dvou majitelů E36 320i přiřadil do kategorie 1 - za to se omlouvám a napravím toFlery píše:sem si kvuli vam musel koupit BMW pac si chci zajezdit v kategoriicha ne sam s booobikou
nejakej rozdilnej metr ne?? vasa je z 325i ve 3 ce a 2,0i ma bejt v 1 ce helet udelej si v tom DC poradek tohle je opravdu divny jo a protestuju u meggica ten do 1 ky rozhodne nepatri
)DC píše:po víkendu doplním dalších cca 30 účastníků, nebojte maily se neztrácí
Se bojíš, že by tvoje TDIčko dostalo naprdel od staryho třilitra v atmosfeře co?Flery píše:sem si kvuli vam musel koupit BMW pac si chci zajezdit v kategoriicha ne sam s booobikou
....ne, jen se bojim toho ze by cena nebylaLukas-e21 píše:Se bojíš, že by tvoje TDIčko dostalo naprdel od staryho třilitra v atmosfeře co?Flery píše:sem si kvuli vam musel koupit BMW pac si chci zajezdit v kategoriicha ne sam s booobikou
zapominas ze bych nakej poharek kdyžtak stopilFlery píše:....ne, jen se bojim toho ze by cena nebylaLukas-e21 píše:Se bojíš, že by tvoje TDIčko dostalo naprdel od staryho třilitra v atmosfeře co?Flery píše:sem si kvuli vam musel koupit BMW pac si chci zajezdit v kategoriicha ne sam s booobikou
Tak ještě jednou, pořád tam nejsme.DC píše:registrace aktualizovány na současný počet 241 aut, prosím všechny aby zkontrolovali jestli tam jsou
je možné že pokud ste chtěli číslo, které už bylo obsazeno, tak vám bylo přiděleno jiné
pokud se přesto nenaleznete, napište mi znova na sraz@e30.eu a napravíme to
Něco si tam připočítej.............DC píše:registrace aktualizovány na současný počet 241 aut, prosím všechny aby zkontrolovali jestli tam jsou
je možné že pokud ste chtěli číslo, které už bylo obsazeno, tak vám bylo přiděleno jiné
pokud se přesto nenaleznete, napište mi znova na sraz@e30.eu a napravíme to
BMW jak jinak - taky nejedu vozem v TOP stavu ,kdo vi jestli ho stihnu nakonec i prehlasit ,mam ho doma cca. 14 dniDrift_e34r píše:teď nevim jestli oprášit 525i 24v co čeká na opravu řj. nebo 520i ( mr. mazlik clean auto) kterej čeká na výměnu př. tlumičů , čepu a vrch uložení..prekérka.. oba jezděj ale.. no přece tam nepojedu fabií SDi ?!