Výlet na Bezděz - SOBOTA 28.7.
tak už sme doma z tohodle vejletu - dojmy trosku rozporuplné, sice se nás sjelo dost hodně (kromě mě ještě Kenny, Marty87, Trhyy, Matyas, Rendis, Speedy, Alp a Misa, Leni a Castro, 100RM a Corradak.
Vydali sme se k Bezdězu a cestou tam sme potkali hlídku policistů, kteří si vybrali jednu stopku na železničním přejezdu a tam vybírali - já jí bohužel pomalinku projel a tak sem byl jejich :-/ Samozřejmě za pokutu a moc sem se snažil abych nedostal bodíky, což se podařilo nakonec.
Inu jelo se dál na Bezděz, kde nás přívitalo leda skoroplné parkoviště za 40kč, což se nám nechtělo dávat když sme nechtěli šplhat nahoru, tak sme se obrátili a jeli vybrat hospu pro pár hladových jezdců
Po zaparkování se strhl lijavec, tak půlka z výpravy čekala v autech a druhá část zdrhala do hospy. Po lijavci se nás pár sebralo a místo pokecu v hospě sme zvolili cestu dál na hrad Houska. Jel sem já, Marty87, Matyas a Kenny.

Více fotek ze spanilky snad dodá Míša
těším se napříště
Vydali sme se k Bezdězu a cestou tam sme potkali hlídku policistů, kteří si vybrali jednu stopku na železničním přejezdu a tam vybírali - já jí bohužel pomalinku projel a tak sem byl jejich :-/ Samozřejmě za pokutu a moc sem se snažil abych nedostal bodíky, což se podařilo nakonec.
Inu jelo se dál na Bezděz, kde nás přívitalo leda skoroplné parkoviště za 40kč, což se nám nechtělo dávat když sme nechtěli šplhat nahoru, tak sme se obrátili a jeli vybrat hospu pro pár hladových jezdců

Po zaparkování se strhl lijavec, tak půlka z výpravy čekala v autech a druhá část zdrhala do hospy. Po lijavci se nás pár sebralo a místo pokecu v hospě sme zvolili cestu dál na hrad Houska. Jel sem já, Marty87, Matyas a Kenny.

Více fotek ze spanilky snad dodá Míša

těším se napříště

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
tééédáááá a na nás jsi zapomněl, doufám, že to nemám brát osobně...DC píše:...sice se nás sjelo dost hodně (kromě mě ještě Kenny, Marty87, Trhyy, Matyas, Rendis, Speedy, Alp a Misa, Leni a Castro, 100RM a Corradak....

jinak díky moc za výlet (pro mě první ve svém) a snad příště počasí vydrží déle

Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
Newmik píše:tééédáááá a na nás jsi zapomněl, doufám, že to nemám brát osobně...DC píše:...sice se nás sjelo dost hodně (kromě mě ještě Kenny, Marty87, Trhyy, Matyas, Rendis, Speedy, Alp a Misa, Leni a Castro, 100RM a Corradak....![]()
![]()
![]()
![]()
jinak díky moc za výlet (pro mě první ve svém) a snad příště počasí vydrží déle![]()
jééééé promiň, mě to nějak neštimovalo, ale ještě nejsem zvyklej na tvoji new káru

Docent Chocholoušek BMW světa...
Nejak mi sem nesly davat fotky tak sem je hodil do prispevku pred tim,tam to slo,nechapu
No je jich jen par,protoze kdyz sem si je prohlizel,zjistil sem ze mam skoro stejny foto co uz tady bylo tak sem vybral jen tyhle
Ta posledni je nejlepsi "mocny DC na skale"

No je jich jen par,protoze kdyz sem si je prohlizel,zjistil sem ze mam skoro stejny foto co uz tady bylo tak sem vybral jen tyhle

Ta posledni je nejlepsi "mocny DC na skale"

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...