LPG nechce do vysokejch otáček
-
LPG nechce do vysokejch otáček
Zdravim, mám na 325e lpg a ve vyžších otáčkách mi nechce jet dokovce to jako brzdí , dřív se to tak chovalo když docházel plyn , ale to ted neni, nemuže to bejt blbym plynem, nebo neni tam nějakej plynovej filtr? dik Kaiser
-
lpg
Ok dik, v plynu se moc nevyznám , ale zkusim tam najít ten filtr a membránu a vyčistit to
, dik

-
lpg
Tak jsme zjistil že to při studenym autě nedělá , chvíli po startu to táhne docela dobře, ale když se to ohřeje tak to nechce jet ve vysokejch , na dvojku to dojede do 3500 a pak se to dusí, na čtyřku už ve 3000, asi jde o záběr, zatim jsem to neměl kde řešit, 110km/hod mi po městě stačí, kouknu na to pozejtří , jestli neko napadá čim to je tak at se ozve. Dik
PS: zkoušel jsem i to stim vypnutim a nastartovánim auta ale k ničemu , bylo to furt stejný.
PS: zkoušel jsem i to stim vypnutim a nastartovánim auta ale k ničemu , bylo to furt stejný.
Re: lpg
na revize jezdis?
pokud ne, tak zajed do servisu a nech vymenit filtr, pokud se v tom nevyznas, nedelej to sam.
petr
pokud ne, tak zajed do servisu a nech vymenit filtr, pokud se v tom nevyznas, nedelej to sam.
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
-
LPG
Tak jsme vyměnil filtr , byl před nim nějakej magnet a byl upně omlácenej a flitr byl plnej magnetickejch kousku z toho magnetu , zdá se že po výměně se to srovnalo , jen mám ted na plyn nějak vysoký volnoběžný otáčky, skoro 1400 a někdy to skáče mezi standardními 850 a 1400 ale to se snad došteluje. zatim dik.
Re: LPG
to, ze jsou ve filtru piliny je normalni ... nebo aspon u skodovky u podtlaku to tak byvalo ... u sgi jsem na to pri vymene nekoukal ...Kaiser Soze píše:Tak jsme vyměnil filtr , byl před nim nějakej magnet a byl upně omlácenej a flitr byl plnej magnetickejch kousku z toho magnetu , zdá se že po výměně se to srovnalo , jen mám ted na plyn nějak vysoký volnoběžný otáčky, skoro 1400 a někdy to skáče mezi standardními 850 a 1400 ale to se snad došteluje. zatim dik.
petr
BMW X5 4.4i (2001)
-
Re: LPG
To jo ale tady byl tak navic magnet asi 0,5 x 0,5 cm a ty piliny byly taky magnetický, to je taky normál? , no nicméně už to zdá se jezdí v poho a kolísání jsem taky vyřešil , takže už jen nabourat.ajfel píše:to, ze jsou ve filtru piliny je normalni ... nebo aspon u skodovky u podtlaku to tak byvalo ... u sgi jsem na to pri vymene nekoukal ...Kaiser Soze píše:Tak jsme vyměnil filtr , byl před nim nějakej magnet a byl upně omlácenej a flitr byl plnej magnetickejch kousku z toho magnetu , zdá se že po výměně se to srovnalo , jen mám ted na plyn nějak vysoký volnoběžný otáčky, skoro 1400 a někdy to skáče mezi standardními 850 a 1400 ale to se snad došteluje. zatim dik.
petr