Ledaže by se stal zázrak a jedno z aut se opravilo.

doporucuju jet uz v patek vecerveteiks píše:nejedete nekdo z moravy v sobotu? nekdo od zlina bo tak smerem tam? ja jedu z kromerize..
kua prave nevim kdy skoncim v praci.. mam takovou blbou praci, ze nevim kdy skoncim:( ale pravda je ze bych si mohl vzit volno..hmhm:)Zave píše:doporucuju jet uz v patek vecerveteiks píše:nejedete nekdo z moravy v sobotu? nekdo od zlina bo tak smerem tam? ja jedu z kromerize..![]()
Ahoj,už je. Ale teď zase nevím jak na tom budou. E30 a E34 jdou oba na výměnu rozvodů,E34 ještě potřebuje udělat zadní brzdy,vyměnit teplotní čidlo,seřídit ventily,vyměnit výfuk,opravit palivové vedení,vyměnit placku co ovládá plyn a udělat pár dalších věcí - nikoli nezbytných. E30 po rozvodech... nebo před nimi ještě musí projít další vyvářkou aby do toho konečně neteklo. Mno a E21 je standardně nepojízdná - bez nápravy,interiéru,brzd,palivové soustavy.DoctorX píše:Ahoj consi ,to neni ani jeden pojizdny???Cons píše:Chtěl jsem ale asi neeeeejeeeeduuuu....![]()
![]()
![]()
Ledaže by se stal zázrak a jedno z aut se opravilo.
Já bych řekl, že tě v tom seznamu přihlášených vidim. Č.61.Tomas is píše:Posílal jsem registraci tak dva týdny zpátky a pořád nicZřejmě jsem uvedl číslo které už bylo zadané, tak jsem předpokládal, že prostě dostanu jiné. Takže je mi úplně jedno jaké, hlavně že nějaké
No jo, máš pravdu, ale skoro bych přísahal, že jsem tam nebyl. V tom případě sorry a ať už to jeDEJVID píše:Já bych řekl, že tě v tom seznamu přihlášených vidim. Č.61.Tomas is píše:Posílal jsem registraci tak dva týdny zpátky a pořád nicZřejmě jsem uvedl číslo které už bylo zadané, tak jsem předpokládal, že prostě dostanu jiné. Takže je mi úplně jedno jaké, hlavně že nějaké
http://www.e30.eu/srazy/regsraz07.htm