determální skla
determální skla
Máte někdo zkušenost s těmi determálními skly(mám pocit,že jsou origo zelené).Pomáhá to?Mám jenom čiré a když větrám jenom střešním,tak je v autě pořád horko.Případně jde nainstalovat dodatečně klima?
318iM10kat
ja mam zelený skla na svý E30 a je vni sice lip než v jiný ale přisuzoval jsem to spiš bilimu interieru a svetlý barve auta...ty vokna me nenapadly, ale je moznyze to teda funguje, rikaj to lidi i kdyz je vezu ze nemam takový vedro jako oni se svejma cernejma tricama 

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
protože ta folie od poláků je nekvalitní a na slunku zfialoví - ale pokud máš okna do zelena od výroby a nalepíš na ně tyhle levné folie tak zustanou černé. Poznáš to když stáhneš okno o 3cm a hrana která je při zavřeném okně schovaná nahoře v gumě dveří bude černá a zbytek okna filalový! Bavím se o folii ne že zfialoví okno!
Jo no probíráme hovadiny - a to tvoje --- BUĎ SOU ČIRÝ ,ZELENÝ NEBO BRONZOVÝ ALE TĚCH MOC NENÍ---- má být jako co - to si myslíš že dělaly ty okna zelené aby ladily k laku nebo co jako?bojler píše:NO A JÁ MÁM DETERMALNÍ AKUSTICKÝ A ČELNÍ MÁM SOLÁRNÍ??????
CO TO TADY PROBÍRÁTE ZA HOVADINY JESTLY MŮŽU VĚDĚT.
BUĎ SOU ČIRÝ ,ZELENÝ NEBO BRONZOVÝ ALE TĚCH MOC NENÍ
NEVIM PROČ SE TO TAKHLE DĚLÁ ALE ASI PODLE STUPNĚ VÝBAVY
PŘÍKLAD:KDYŽ MĚ PŘIJEDE NA DÍLNU OCTÁVKA 1,9SDI V ZÁKLADU TAK MÁ
SKLA ČIRÝ + ČELNÍ JE ČIRÝ,MYSLIM HOLEJ ZÁKLAD.
KDYŽ MĚ PŘIJEDE RSO TAK MÁ SKLA ZELENÝ +ČELNÍ ZELENÝ SE ŠEDIVÝM PRUHEM+TŘEBA DEŠTOVEJ SENZOR
EŠTĚ SEM NEVIDĚL AUTO V PLNÝ PALBĚ ABY MĚLO ČIRÝ SKLA KDYŽ NEPOČÍTÁM NĚJAKOU PŘEDĚLÁVANOU ZBOŘENINU
TOŤ MŮJ NÁZOR
PS:POCHYBUJU O TOM ŽE BYS MĚL NA KÁBRU ČIRÝ SKLA ALE JESTLI JO TAK BERU VŠECHNO ZPĚT A UŽ MLČIM
PŘÍKLAD:KDYŽ MĚ PŘIJEDE NA DÍLNU OCTÁVKA 1,9SDI V ZÁKLADU TAK MÁ
SKLA ČIRÝ + ČELNÍ JE ČIRÝ,MYSLIM HOLEJ ZÁKLAD.
KDYŽ MĚ PŘIJEDE RSO TAK MÁ SKLA ZELENÝ +ČELNÍ ZELENÝ SE ŠEDIVÝM PRUHEM+TŘEBA DEŠTOVEJ SENZOR
EŠTĚ SEM NEVIDĚL AUTO V PLNÝ PALBĚ ABY MĚLO ČIRÝ SKLA KDYŽ NEPOČÍTÁM NĚJAKOU PŘEDĚLÁVANOU ZBOŘENINU
TOŤ MŮJ NÁZOR
PS:POCHYBUJU O TOM ŽE BYS MĚL NA KÁBRU ČIRÝ SKLA ALE JESTLI JO TAK BERU VŠECHNO ZPĚT A UŽ MLČIM
Nenenéééé máš pravdu já na kabru mám zelené - ale myslím si že nejde o barvu ale o stupeň zakalení. tzn. že třeba zelená je základní a ta bronzová je vyšší pokovení - třeba když máš plnou palbu jak říkáš? ale nevím to jistě. Každopádně ty zelené fungují - dokážou zabránit xxx% průniku UV záření - možná je to pro ochranu interiéru?
KALENÝ SOU VŠECHNY STEJNĚ,TY BRONZOVÝ SE DÁVALY TŘEBA NA IXAPaja píše:Nenenéééé máš pravdu já na kabru mám zelené - ale myslím si že nejde o barvu ale o stupeň zakalení. tzn. že třeba zelená je základní a ta bronzová je vyšší pokovení - třeba když máš plnou palbu jak říkáš? ale nevím to jistě. Každopádně ty zelené fungují - dokážou zabránit xxx% průniku UV záření - možná je to pro ochranu interiéru?
,ZELENÝ A OSTATNÍ ZABARVENÝ SOU ZATMAVENÝ NA 70PROCENTNÍ PROPUSTNOST , TAKŽE PODLE VYHLÁŠKY BYS NA NĚ UŽ NEMOHL NALEPIT FOLIE NEBO UDĚLAT POKOVENÍ ALE KDYŽ JE TAM DÁŠ TAK STEJNĚ POLICAJT PRD POZNÁ A MAŠ KTOMU HOMOLOGACI.HORŠÍ TO JE KDYŽ JEDEŠ PŘES ČÁRU
Naposledy upravil(a) bojler dne 19. 07. 2007 08:46, celkem upraveno 1 x.