2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...
motorka "bez papiru" vs. policajti
- TURBO_KrteK
- Lukáš Brandejs
Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
A to je to, co mi hlava nebere - k čemu si pořizovat něco, když hned od samotnýho počátku vím, že s tím bude problém už z hlediska použitelnosti.Lukáš Brandejs píše: Na tomhle jezdit do práce ?Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
to je tak do lesa na píkačoviny. Za ty peníze si koupíš mašinu z inzerce s papírama. Sice to není nové, dáš do toho nějakou kačku, ale svezeš se a nebudeš se muset bát. Tohle je drahy i za 10tis
Bo my lidi jsme takoví hlupáci- koupíme si kola na auto i když víme že poldové nám za to napáli pokutu jako prase - ale kamarád pojicajt mi říkal že nejde ani tak o ty pokuty - kupujem to proto že jde o DESIGN!Venca píše:A to je to, co mi hlava nebere - k čemu si pořizovat něco, když hned od samotnýho počátku vím, že s tím bude problém už z hlediska použitelnosti.Lukáš Brandejs píše: Na tomhle jezdit do práce ?Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
to je tak do lesa na píkačoviny. Za ty peníze si koupíš mašinu z inzerce s papírama. Sice to není nové, dáš do toho nějakou kačku, ale svezeš se a nebudeš se muset bát. Tohle je drahy i za 10tis
No jistě.Paja píše: Bo my lidi jsme takoví hlupáci- koupíme si kola na auto i když víme že poldové nám za to napáli pokutu jako prase - ale kamarád pojicajt mi říkal že nejde ani tak o ty pokuty - kupujem to proto že jde o DESIGN!
Společnost se vyvíjí.
Kdysi končila puberta někde po 18 roce.
Dnes je ta hranice jinde...
- TURBO_KrteK
Jo to si jen myslis, za ty love nic rozumneho neni.Lukáš Brandejs píše:Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
Chtel jsem ji hlavne proto, ze bych to mohl prenaset pres most(ma z jedne strany schody), zkratil bych si tim cestu o cca5km na 1,5km
Jasne ze bych si radeji koupil treba Hondu Hornet, ale to uz ztraci ten efekt, musel bych jezdit stejnou trasu jako autem. Slo mi o zkraceni cesty, nic vic za tim nehledej.
Opel Vectra Caravan 2.0 DTI '04
ex BMW e36 325i Coupe
ex BMW e30 325i Cabrio
ex BMW e36 320i
ex BMW e36 325i Coupe
ex BMW e30 325i Cabrio
ex BMW e36 320i
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
Vždyť to má na délku 1.5m a nepatříš k nejmenšímTURBO_KrteK píše:Jo to si jen myslis, za ty love nic rozumneho neni.Lukáš Brandejs píše:Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
Chtel jsem ji hlavne proto, ze bych to mohl prenaset pres most(ma z jedne strany schody), zkratil bych si tim cestu o cca5km na 1,5kmnic vic v tom nehledej
Jasne ze bych si radeji koupil treba Hondu Hornet, ale to uz ztraci ten efekt, musel bych jezdit stejnou trasu jako autem. Slo mi o zkraceni cesty, nic vic za tim nehledej.
608/302954
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
vůbec neřešte jestli se nato složí nebo ne.. já mám 190 85kg a složím se na minibike uplně bez problemů
A dračím na tom furt Pitbike už je hrozná mašina 
Jinak mě to taky zajímá.. zatím sem pecky nepotkal a doopravdy jezdím tak že ten provoz neohrožuju.. Páč tady v naší obci se to snad ani nedá
) a taky bych nechtěl pokutu 
Jinak mě to taky zajímá.. zatím sem pecky nepotkal a doopravdy jezdím tak že ten provoz neohrožuju.. Páč tady v naší obci se to snad ani nedá
- Lukáš Brandejs
já mám 2metry 100kilo a bál bych se na to vlézt
vypadal bych na tom jak vosa na bombónu
Je úplně jedno jestli na mašině bez homologace jezdíš jak člověk nebo jek čů..k
To bych si raději pořídil bábu za 3tis, zaplatil povíčko a drandil-legálně.
608/302954
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
- Lukáš Brandejs
Za ty samé peníze jsem teď prodal xl 600 voňavku v úpravě supermoto, s tím bylo srandyLadron píše:Jenže to je malinko jinej požitek z jízdy.. taky mám stadiona.. aale to je shit.. minibike je 1000x větší zábava.. kamoš prodal velkou motorku když začal jezdit na minibiku
608/302954
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
Tak tuhle motorku jsem si před víc jak měsícem koupil a musím říct, že to je masakr!!! Jede to šíleně, jízdní vlastnosti jsou parádní dají se s tím i předjíždět auta, mi to vytáhlo víc jak kilo když jsem po asfaltce ujížděl myslivcovi co mě honil ve škodofce (ujel jsem mu
- víc se dozvíte na HTT
)... no a spokojenost je dobrá, ikdyž se to zdá že se na tom blbě sedí atd, ale člověk si po pár kilometrech zvykne... malé kola nejsou nějakým hendikepem, akorád do zatáček se nesmí dávat moc plynu bo to přetočí a vyhodí ze sedla
... jedinou nevýhodu je že zadní brzda dost smykuje když se brzdí, to na to malé kolo není nějak extra, ale přední brzda je dostačující... Už jsem na tom nalítal přez 300 km a těch peněz nelituju... jako odreagování a adrenalínek je to skvělá hračka... a spolehliva! 

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Lukáš Brandejs
Sedlo už tak bylo co jsem to koupil...Lukáš Brandejs píše:Na hotu jsem to četlmotor asi bude dobrej, ale ostatní věci asi žádná kvalitka viz. sedlo po 300km. Až najezdíš 5000 km tak se uvidí. Co to stálo, jestli se můžu zeptat.
Dal jsem za to cca 26tis, už nevím
HOTENTOT 

- Lukáš Brandejs
Já si na to fakt neztěžuju, jezdím na tom na výlety a všelijak blbnout, někdy na tom ujedu v kuse i přez 50km a pohoda, ze začátku mě bolela prdel ale po chvýli to je okLukáš Brandejs píše:Za ty prachy to do lesa nebo na chatu špatné není
HOTENTOT 

Tadyk je nějaké vodeo od "profíků" http://www.youtube.com/watch?v=MKh84orHK8c 
HOTENTOT