dá se vyrovnat Alu ?
dá se vyrovnat Alu ?
zdárek mám doma bouchlý Alu BBS 15'' marně tu hledám někoho kdo by střelil to kolo má to ET24 ... když ho tu neseženu tak se musím pokusit to nechat někde vyrovnat mám dotaz jestli tohle vubec nekdo dělá ?
tady se doctes vic rovnani-rafku-t28208.html
ja to kolo nechaval rovnat v tech Čimicích pac to mam kousek od skoly
ja to kolo nechaval rovnat v tech Čimicích pac to mam kousek od skoly
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
prave taky resim rovnani mel sem mensi vylet mimo silnici a odnesly to gumy a kola,
de mi o to, jestli ta firma opravi jen to poskozene,nebo to vyrovna nejak celkove ze kdyz se to hodi na vyvazovacku nebude xtremni narust zavazi,uz tedka tam mam zavazi docela dost,tudiz jestli do toho jit ci nikoli
tady fotka
a chtel bych kola i nechat zrenovovat,vybrousit lehce limce a stredy striknout zase do cerny barvy jak je na fotkach, diky za odpoved

de mi o to, jestli ta firma opravi jen to poskozene,nebo to vyrovna nejak celkove ze kdyz se to hodi na vyvazovacku nebude xtremni narust zavazi,uz tedka tam mam zavazi docela dost,tudiz jestli do toho jit ci nikoli
tady fotka
a chtel bych kola i nechat zrenovovat,vybrousit lehce limce a stredy striknout zase do cerny barvy jak je na fotkach, diky za odpoved

no pokud je chces jenom vyrovnat,tak zalezi podle deformace,ale rekl bych 500 kč za kolo u nas ve slezsku, ja budu mit komplet vsechny 4 kola vyrovnane,stredy strikle do cerne a limce vybrousene a strikle do stribrne a cena od 2500 max do 3tbiker píše:mam 3 sady takhle tukledke v praze bych opravil a za kolik jeden disk
mam je jen lehce z vnitrni strany,skoro to neni videt!
samozrejme sem vam tedka uzasne popsal rozsah deformace,ale doufam ve vase prispevky ze take nejak prirovnate