Je to 1.8 karburátor,dvouokej, vyrobenej v roce 79 registrovanej v roce 80.
Má platný český doklady, technickou starou necelý tři měsíce.
Má najeto necelých 200 tisíc, motor je v pořádku. Když sem ho koupil tak měl čerstvě dělanou spojku a novej chladič. Jel sem s ním rovnou do garáže a začal na něm dělat.
Napíšu co sem stihl udělat a co chybí dodělat.
Takže sou nový prahy, nový přední blatníky, zadní lemy, nový zadní čelo včetně těch bočních částí, kufr komplet udělanej novej. Všechno to sou nový repliky od Klokkerholm, žádná levná záležitost.
Co se týče zbytku plechu na autě; dveře, boky, střecha, kapota,víko kufru, celá zadní část sou ůplně v pořádku. Horší je to s podběhama,podlahama a vůbec spodkem. Ty nejhorší díry už sou vyzáplatovaný ale je na tom ještě dost práce.
Co se týče brzd tak sou vepředu koupený ůplně nový kotouče i desky, nikdy nejetý. Na třmenech sou nový těsnící sady. Vzadu by to chtělo časem nový obložení na čelisti,prasátka ůplně nový,bubny v pohodě, sou ůplně nový lanovody k ručce. Nutno natáhnout všechny hadice a trubky,některý mám už nakoupený,není to žádná drahá záležitost. Nádrž je zachovalá, obrousil sem ji, nastříkal základem a ze spodu asfaltem. Hadice mám koupený taky nový.
Ve předu je spoiler BBS, to původní čelo co je pod spoilerem není zachovalý,musí se sehnat. Dále mi prasklo přední okno, musel sem ho sundat abych ošetřil plech pod ním,bauset mám. Nerezový nárazníky sou zachovalý, zevnitř se musí obrousit a zazákladovat, zvenčí sou krásný,vyleští se a budou jak zrcadlo, to samí zrcátka a kliky, ty sou jako nový, krásný.
Výfuk- svody dobrý, prostředek sem vyhodil, konec mám ale je dost mizernej, takže výfuk od svodů není. Vzadu sou zánovní snížený pružiny tuším - 60mm i s tlumičěma, vepředu sou původní se sníženýma pružinama k těm mám ůplně nový orig. pružiny. Sedačky sou béžový, všechny jako nový, na tapecirungach je par chybicek tusim vepredu u ridice jinak dobrý. Koberec sem vyhodil,byl mizernej. Lišty plastový i nerezový všechny mám.
Co se týče laku tak je nahrubo obroušenej a všechno už je nahrubo vykitovaný.
No je na tom ještě dost práce a ňěco málo toho shánění takže někdo kdo má čas,ňákou tu korunu a chuť to dodělat tak by do toho mohl jít.
Cenu psát nebudu, pokud by někdo měl vážnej zájem tak ať mi napíše co by byl ochotnej mi za to dát. Chci aspoň to co sem za to dal + to co sem do toho narval za materiál.
Pokud někdo bude chtít něco probrat po icq tak 319053012 nebo ať si napíše o telefon.
(odkazy na ňáký fotky sem dodám běhěm zítřka)