šíbr
S autama s navařovanýma střechama nemám dobrý zkušenosti, praská kit, načež pak lak na sloupcích a okolo sloupků, že? Tahle úprava navíc zpevní o dost střechu, což se může hodit při případný dopravní nehodě, vím o čem mluvím, já se s dopr. nehodama setkávám velice často. Já jsem ten, co ta auta rozstříhá, abyste mohli "vystoupit". Takže pevná bytelná střecha ještě navíc se šíbrem není k zahození. To lepidlo drží super. Největší vopruz je s rozebráním a hlavně složením toho mechanismu šíbru zpátky, ale pokud se sežene šíbr ve stejný barvě, jako je auto a ok tapecírung střechy, pak je skoro o půl práce a nervů míň.M40TURBO píše:to by mě ztoho asi poskakalo to bych to radši uřezal ve sloupkach a navařil druhou střechu
Škoda, že jsem tenkrát nenafotil postup a hotovej výsledek, byl jsem na to docela hrdý.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne 05. 07. 2007 11:42, celkem upraveno 2 x.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
jsem přesvědčen, že v určitých partiích ano, nemluvě o tom, že vlastní střecha má 2xsilnější plech po týhle úpravě, jedině kde se naopak střecha zeslabí při instalaci šíbru, jsou spojnice mezi předními rohy poklopu a okapnicemi střechy, jenže tohle místo je aspoň trochu vyztužený právě tím dvojitým plechem střechy. Blbě se to popisuje, líp se to ukazuje na autě. Vím, že pokud postavím takto upravený auto vedle auta bez šíbru, bude střecha bez šíbru pružnější, než střecha s mojí úpravou, sám jsem si to vyzkoušel. Což mně utvrzuje v názoru, že se střecha zpevní. Naopak ale vím, že jsou nárazy do aut, kdy by byla lepší střecha bez šíbru, viděl jsem nehody, kdy šíbr spíš uškodil, ale to je zas jiný téma.
Re: šíbr
Nerozumím, jak to myslíš, samozřejmě že až jsem vyřešil šíbr, tak jsem komplet celý auto vystrojil,že? Tyhle detaily, jako vložit odtokový trubičky do sloupků, nainstalovat tapecírung, upravit ho pokud není orig. šíbrovej, vrátit sedáky, stínítka, stropní madla a podobně, jsem neuváděl.milhaus26 píše:tak super kára, jen by mě zajímalo, co by na to řekli policajti, kdyby tě v tomhle zastavilivnitřek vyholenej a jen tvoje a spoluzdcova sedačka a do toho staženej šíbr
)
A propo:Myslím, že policajtům může být jedno, jestli vzadu chybí lavice a stropní tapecírung.
až se do toho pustíš tak udělej pár fotej jak jsi to dělal,rád se podívám. 
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
koukal jsem ny ty fotky, kdy máš vyholený celý auto až na přední sedačky, tak sem si tak jen pomyslel, co by na to policajt, kdyby jsi takhle vyjelNORMANN píše:Nerozumím, jak to myslíš, samozřejmě že až jsem vyřešil šíbr, tak jsem komplet celý auto vystrojil,že? Tyhle detaily, jako vložit odtokový trubičky do sloupků, nainstalovat tapecírung, upravit ho pokud není orig. šíbrovej, vrátit sedáky, stínítka, stropní madla a podobně, jsem neuváděl.milhaus26 píše:tak super kára, jen by mě zajímalo, co by na to řekli policajti, kdyby tě v tomhle zastavilivnitřek vyholenej a jen tvoje a spoluzdcova sedačka a do toho staženej šíbr
)
A propo:Myslím, že policajtům může být jedno, jestli vzadu chybí lavice a stropní tapecírung.
BMW e34 525TDS

Ty fotky jsou z mýho auta a ještě mě s tím sice benga nestavili, ale co mi asi tak můžou udělat? Že tam není koberec a tapecy a sedačky vzadu to něčemu vadí? Přední sedačky mám, pásy taky, takže mi můžou...milhaus26 píše: koukal jsem ny ty fotky, kdy máš vyholený celý auto až na přední sedačky, tak sem si tak jen pomyslel, co by na to policajt, kdyby jsi takhle vyjel
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7