hnuta zadni kola co stim?
hnuta zadni kola co stim?
ahoj, mam e21 a vzadu mam kola do A to bych bral ale oni sou jeste strasne ohli jako ze se hrozne moc sbihaj nevite co stim?
Když zemřít tak jedině v BMW
Bez fotek těžko cokoli odhadovat,ale jednu věc vím jistě. E21 je jak stavebnice a zrovna zadní náprava se dá v klidu vyměnit za odpoledne i bez garáže a vybavení. Je to takový lego na kolech,to se mi právě na E21 líbí. No a když zjistíš co je vlastně uhnutý,dá se to koupit zvlášť třeba od Macka. Rozhodně se na něj obrať,zná E21 velmi dobře a hlavně má díly. Udělej si pivní seanci pod autem (v klidu si lehni,otevři pívo a koukej a přemýšlej),uvidíš spoustu věcí z jiného úhlu a určitě si všimneš nepravostí. A když budeš mít lokalizováno poškození,budeš i vědět co je třeba udělat. Osobně bych auto odstavil a sundal celou nápravu,tu rozhodil na celky a zrepasoval. Já to tak udělal kvůli tlučení silentbloků a neřekl bys co jsem ještě našel.

BMW E21 316, Škoda 130L, VAZ Lada 1500, Nissan Silvia S13, Mazda RX7 Savanna, Škoda 125L, Škoda Favorit Black line, Mitsubishi Pajero Wagon, Škoda Favorit 135L, Peugeot 405 SRi, BMW E30 318i, BMW E34 525i ---> BMW E21 318i, BMW E38 740iA
No musim to poradne vyskoumat, do nebe se mi ho nechce datMax-Max píše:no co s tim....asi zajet na geometrii, kouknout a zmerit kastli jestli je ohla kastle nebo jen naprava a opravit to, co jineho s tim chces delat?
nebo je jeste jedna moznost - kup 3 litry benalu a pouzij na dustojnej odchod do recyklacniho nebe
[quote="Cons"]Bez fotek těžko cokoli odhadovat,ale jednu věc vím jistě. E21 je jak stavebnice a zrovna zadní náprava se dá v klidu vyměnit za odpoledne i bez garáže a vybavení. Je to takový lego na kolech,to se mi právě na E21 líbí. No a když zjistíš co je vlastně uhnutý,dá se to koupit zvlášť třeba od Macka. Rozhodně se na něj obrať,zná E21 velmi dobře a hlavně má díly. Udělej si pivní seanci pod autem (v klidu si lehni,otevři pívo a koukej a přemýšlej),uvidíš spoustu věcí z jiného úhlu a určitě si všimneš nepravostí. A když budeš mít lokalizováno poškození,budeš i vědět co je třeba udělat. Osobně bych auto odstavil a sundal celou nápravu,tu rozhodil na celky a zrepasoval. Já to tak udělal kvůli tlučení silentbloků a neřekl bys co jsem ještě našel.
jinak dobry foto, si stavis e21???
jinak dobry foto, si stavis e21???