Příspěvek
od bmw 318i » 26. 06. 2007 22:16
[quote="llega"]Potřeboval bych radu na úspěšné nalepení fólie na zadní okno (kámoš polepuje okna a zadní se vždycky přilepení pokazí......pač je to moc velká plocha....) ....sem říkal, že je lepší pokovení.....ale je fakt, že je 10x dražší....
Tak jestli má někdo zkušenosti s tímto nalepením fólie na zadní sklo (když je sendané z auta), tak prosím o radu....nějakej zlepšovák či co....ta fólie frozně lepí....a když se slepí k sobě už tam zustane vráska.....nevímmožná by to chtělo nějakej saponát kterej je hustej
Lepil jsem je minul týden a v poho
Zadní okno se dá lepit ze dvou kusů a všude píšou, že se folie spojí v proužku vyhřívání.
JE TO BLBOST u e30-ky
Ta nemá rovné sklo a tak to nevychází.
Kup si folii 300x75 a nalep to v celku. Koupil jsem 300x50 a vyřešil jsem vršek bílým folie pruhem.
Okno nevyndávat!
Jediný problém je spodek okna kvůli zadnímu platu. Je dost vysoké a tak se tam špatně dostaneš na vytlačení bublin.
Delší špachtli (pryž)
Mechanickým rozprašovačem jsem stále vlhčil jak okno,tak folii.a měl jsem jen vodu.
pod vodou to nelepí, jen přilne. (ani filie k folii)
Na zadní okno je lepší být ve dvou,aby měl kdo držet všechny rohy
Namoč si haupnu, na ní dej folii a potom teprve strhni tu na lepidle.
nestane se ti,že ji vítr zvedne a pomačká,pak si ji ve dvou vemte a dejte na vršek skla a směrem dolu vytlačuj bubliny.
Kdyžtak se ozvy, jsem na netu skoro furt[/u][/i]
Jsem starší, ale můj pán o mě pečuje