Kdyby kdokoli tusil, aspon matne, dejte mi prosim vedet..... Diky. (nebo aspon nekdo z okoli...)
Tomáš Goldbach - nezna ho nekdo?
Tomáš Goldbach - nezna ho nekdo?
Cus, nutne shanim tohodle cloveka, nezna ho nekdo? Mel by byt z okoli Ceske Lipy. Byl predminulej majitej moji trici, a potreboval bych od nej kupni smlouvu mezi nim a minulym majitelem, jinak to nikdy neprepisu 
Kdyby kdokoli tusil, aspon matne, dejte mi prosim vedet..... Diky. (nebo aspon nekdo z okoli...)
T. G.
V okolí CL je obec vzdálená cca 15km od CL, jmenuje se Žandov a v části obce, zvané Dolní Žandov se nachází vrakoviště, jež patří nějakému Goldbachovi, typnul bych si že se jmenuje Petr myslím, ale může to být příbuzný. Chtělo by to udat přesněji místo. Okolí CL je dost široký pojem.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne 20. 06. 2007 17:19, celkem upraveno 2 x.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
pokud to ten předposlední majitel odhlásil na toho posledního a ten, aniž by to na sebe přihlásil dal auto dál, tak to musí nejprve na sebe přihlásit ten poslední majitel a teprve pak to může odhlásit na majitele současného.marlin píše:hele, tak jestli ho sezenes, tak udelej kupni smlouvu primo mezi nim a tebou.
Tak jsem to aspoň musel dělat Já
No smoke, no fun...

To se dá pořešit bez auta i bez toho člověka ze dne na den 
www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí, stačí mít plnou moc napsanou od poslední ho majitele, který je v TP, tzn. ten, který to odhlašoval na někoho jiného.Míšánek píše:pokud to ten předposlední majitel odhlásil na toho posledního a ten, aniž by to na sebe přihlásil dal auto dál, tak to musí nejprve na sebe přihlásit ten poslední majitel a teprve pak to může odhlásit na majitele současného.marlin píše:hele, tak jestli ho sezenes, tak udelej kupni smlouvu primo mezi nim a tebou.
Tak jsem to aspoň musel dělat Já
T. G.
Kdysi jsem koupil auto od člověka, jenž to auto neměl napsaný na sebe. Auto bylo napsaný na jeho strejdu, kterej byl v tu dobu dávno po smrti. Tehdy ještě na dopr. inspektorátu to byl neřešitelnej problém. Tak jsem tam přišel za pár dní znovu se smlouvou, kterou jsem "uzavřel" s mrtvým strejdou a za něj podepsal. Nikdo už se v tom nešťoural a normálně to prošlo, nikdo se mi pak už z DI neozval, nikdo nic neřešil a je to asi tak 15-16 let. Dnes už to může být jinak.
BMW Freude am Fahren mit E38
samozrejme plan s falesnou smlouvou me napadl, ale radsi bych pravou. Vec se ma takto-koupil sem auto, kupujici pohodar, auto cajk, papiry posle. Ejhle, po 4 mesicich prisly NEPREPSANY papiry, ve kterejch je jako posledni majitel psanej Tomas Goldbach... Samozrejme tomu idiotovi sem ty 4 mesici furt volal, von furt sliboval... Proto to nemuzu resit pres minuleho majitele. a ohledne te falesne smlouvy-bojim se ze pan Goldbach ani nevi ze to auto prodal....
-
Vune benzinu
Jen dodam,ze jsem mel tez problem a to ten ze prodavajici papiru se pred prodejem prestehoval o tom jsem samo netusil,ale uz si jaksi zapomnel zmenit nazev sveho bydliste v sanonech na ouradove.Takze po mne chteli temer nemozne.Je to prdel nutit cloveka at pohne prstem pro moji spokojenost.To jsem se nasmal.
Hodne stesti a pokavad nepouzijes nasili ver,ze na 90% to neklapne.
Hodne stesti a pokavad nepouzijes nasili ver,ze na 90% to neklapne.
takove veci se resi sepsanim smlouvy primo na dopravce...nahodis nejake pekne podpisy a mas to..prosimte ti pitomci co tam sedi..tim je to fuk..oni to vubec nepotrebuji videt....to je jen takova blba formalita...mas velky technicak?? mas...no tak vsechny potrebne plne moci a smlouvy si napis sam a kasli na to

Freude am Fahren
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny

a